Κορονοϊός: Κρούσματα του μεταλλαγμένου ιού και στην Ελλάδα. Ο ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΝΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΑΡΚΑΝΔΗ ΤΟΥ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ

Κορονοϊός: Κρούσματα του μεταλλαγμένου ιού και στην Ελλάδα. Ο ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΝΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΑΡΚΑΝΔΗ ΤΟΥ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εντοπίστηκαν τέσσερα κρούσματα στη χώρα μας.

Συναγερμός έχει σημάνει στη χώρα μας, καθώς εντοπίστηκαν τέσσερα κρούσματα κορονοϊού με το μεταλλαγμένο στέλεχος που ανιχνεύθηκε στη Βρετανία. Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πρόκειται για ταξιδιώτες από την Βρετανία και το μεταλλαγμένο στέλεχος βρέθηκε σε 4 από 6 κρούσματα ταξιδιωτών.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, στους άλλους δύο επιβάτες εντοπίστηκε η μετάλλαξη που εντοπίστηκε στην Ταϊλάνδη.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν διεξαχθεί μεταδίδεται πολύ πιο εύκολα και επίσης μεταδίδεται πιο εύκολα στα παιδιά, σε σχέση με τον κορονοϊό όπως τον γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: