Το έλλειμμα του 2009 ήταν απόρροια έξωθεν χειραγώγησης | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Το έλλειμμα του 2009 ήταν απόρροια έξωθεν χειραγώγησης

10 Μαρτίου 2012 22:10:00

ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ 27 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ 2010.

Στην ίδια γραμμή με τα λεγόμενα της Ζωής Γεωργαντά κινήθηκε και η χτεσινή κατάθεση του πρώην αντιπροέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Νικόλαου Λογοθέτη όσον αφορά την διόγκωση του ελλείμματος του 2007. Σύμφωνα με τον Νικόλαο Λογοθέτη η αύξηση του καταγεγραμμένου ελλείμματος για το 2009 ήταν «απόρροια έξωθεν χειραγώγησης».
Και οι δύο μάρτυρες ανέφεραν ότι κατά επανάληψη εξέφρασαν την αμφισβήτησή τους για την ακολουθούμενη μεθοδολογία καταγραφής των στατιστικών στοιχείων και αύξησης του καταγεγραμμένου ελλείμματος από το 13,6% στο 15,7%. 


Επιπλέον και οι δύο Γεωργαντά και Λογοθέτης κατήγγειλαν ότι η επεξεργασία των στοιχείων γινόταν εν κρυπτώ.  Ερωτηθείς από τον ανεξάρτητο βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο Νικόλαος Λογοθέτης εάν η λήψη πολύ σκληρών μέτρων το τελευταίο τρίμηνο του 2009, θα μπορούσε να αποτρέψει την αύξηση του ελλείμματος πέραν του ψυχολογικού για τις αγορές ορίου του 10%, ο μάρτυρας απάντησε θετικά.
Αυτό όμως που προκαλεί πολλά ερωτηματικά είναι η πληροφορία που κατέθεσε ο Ν. Λογοθέτης ότι, «γύρω στο Φεβρουάριο του 2010, υπήρχε και μια προσφορά από φιλελληνική επενδυτική εταιρεία στην Αμερική για 27 δισ.».
Φυσικά τα χρήματα αυτά ουδέποτε έγιναν δεκτά όπως και τα χρήματα που μας έδινε η Ρωσία και τελικά η χώρα οδηγήθηκε στο μνημόνιο και στο ΔΝΤ όπως είχε αποφασιστεί εξ αρχής σύμφωνα με τον διευθυντή του Ταμείου Στρος Καν και τις δηλώσεις του υφυπουργού Οικονομικών Φ. Σαχανίδη σε τηλεοπτική εκπομπή τον Μάιο του 2010 

ΠΗΓΗ : www.defencenet.gr


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: