Βρέθηκε μυστική στρατιωτική βάση με οχήματα και όπλα | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Βρέθηκε μυστική στρατιωτική βάση με οχήματα και όπλα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:ΔΙΑΦΟΡΑ
4 Μαΐου 2012 09:36:00

Δεν έχει αποκαλυφθεί η ακριβής τοποθεσία της

Σε δασώδη περιοχή στη Γαλλία βρέθηκε μια εκτεταμένη μυστική στρατιωτική αποθήκη, η οποία περιέχει οχήματα και όπλα που χρησιμοποιήθηκαν και στους δύο παγκοσμίους πολέμους. Στη τεράστια εγκατάσταση, σκαλισμένη στο βράχο, βρέθηκαν τα λείψανα ενός γερμανικού κανονιού του 1896, καθώς και οχήματα του 1960 και 1970.

Η μυστική, υπόγεια βάση ανακαλύφθηκε από μια ομάδα ερευνητών, οι οποίοι δεν αποκάλυψαν την ακριβή τοποθεσία. Ωστόσο, πιστεύεται ότι αυτή η αποθήκη αποτελούσε κάποτε τμήμα της γραμμής Μαζινό – μια ισχυρά οχυρωμένη περιοχή στα σύνορα της Γαλλίας με την Ιταλία και τη Γερμανία, η οποία δημιουργήθηκε μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μερικά από τα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων ενός τεθωρακισμένου ERC-90, που χρονολογείται από τον Ψυχρό Πόλεμο, και ενός φορτηγού από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, είναι εξαιρετικά καλά διατηρημένα, με φουσκωμένα λάστιχα και ελάχιστα δείγματα σκουριάς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, μερικοί ειδικοί να πιστεύουν ότι η βάση αποτελεί μια ιδιωτική συλλογή και ότι τα οχήματα μεταφέρθηκαν εκεί πρόσφατα.

Ωστόσο, οι ερευνητική ομάδα θεωρεί ότι η εγκατάσταση εγκαταλείφθηκε στα τέλη του 1980 ή στις αρχές του 1990, στο τέλος δηλαδή του Ψυχρού Πολέμου.

Η βάση διαθέτει επίσης χώρους γραφείων και στρατώνες. Σύμφωνα με το Gizmodo, η αποθήκη είχε πιο πρόσφατα χρησιμοποιηθεί από τους ντόπιους για τη καλλιέργεια μανιταριών.

 ΠΗΓΗ : www.newsbeast.gr


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: