Περού, 5.000 πελεκάνοι 900 δελφίνια νεκρά | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Περού, 5.000 πελεκάνοι 900 δελφίνια νεκρά

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:ΔΙΑΦΟΡΑ, ΦΥΣΗ
12 Μαΐου 2012 19:29:00

Η κυβέρνηση του Περού ανακοίνωσε την Τετάρτη 9 Μαΐου ότι 5.000 πουλιά κυρίως πελεκάνοι  και περίπου 900 δελφίνια πέθαναν στην βόρεια ακτή της χώρας, πιθανόν από τις ανερχόμενες θερμοκρασίες στα νερά του Ειρηνικού ωκεανού. Οι ακτές χαρακτηρίστηκαν ως «Απαγορευμένες» ενώ πολλοί επιστήμονες προσπαθούσαν να βρουν τις αιτίες. Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις κατηγορούν τις εταιρείες πετρελαίου.
Ο υφυπουργός περιβάλλοντος Gabriel Quijandria διαφώνησε και είπε ότι η θέρμανση των νερών που διαταράσσει την τροφική αλυσίδα είναι η αιτία. Επίσης ότι τα τεστ στα 877 δελφίνια δεν έχουν ολοκληρωθεί και ότι η μόλυνση από τα
βαρέα μέταλλα και οι βακτηριδιακές μολύνσεις δεν είναι η αιτία. Είναι πιθανόν είπε ο Quijandria ότι το φαινόμενο θα επεκταθεί και σε άλλες ακτές με αύξηση των θανάτων πουλιών και θαλάσσιας ζωής.


Η μη κυβερνητική οργάνωση ORCA ρίχνει το φταίξιμο για τους θανάτους των δελφινιών στην άντληση πετρελαίου και στους θορύβους που προκαλούν οι εξέδρες αντλήσεως πετρελαίου στην θάλασσα.
Οι ερευνητές της ORCA (Ocean Research & Conservation Association) ανακοίνωσαν ότι τα δελφίνια «έχουν σπασμένα αυτιά, φυσαλίδες στα όργανα τους και το αίμα κλπ».
Επίσης βρήκαν «ότι η μόλυνση από βαρέα μέταλλα και οι βακτηριδιακές μολύνσεις δεν ήταν υπεύθυνες για την κατάσταση τους».

Η αλήθεια, τα Σόναρ των 400db:  Η αλήθεια είναι ότι το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ και της Αγγλίας έχουν κηρύξει εδώ και χρόνια τον πόλεμο ειδικά στα Δελφίνια και τις Όρκες. Πως το κάνουν; Μα με τα ρυμουλκούμενα πλωτά sonar των 400 decibels. Η επίσημη δικαιολογία είναι η ανίχνευση των υποβρυχίων των «κακών» Ρώσων και Κινέζων. Επειδή για όσους καταλαβαίνουν τα 400db είναι τρομακτικό νούμερο. Τα 120db είναι το όριο πόνου του αυτιού. Το πολυβόλο 130 και το αεριωθούμενο κοντά στα 140. Θυμηθείτε ότι η κλίμακα είναι ΛΟΓΑΡΙΘΜΙΚΗ. Τα σόναρ αυτά ρυμουλκούνται σε ΔΥΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ. Γαιτί; Γιατί αν ήταν εγκατεστημένο στο πλοίο, μόλις θα έπαιρνε εμπρός ΟΛΟ το προσωπικό θα ήταν ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ νεκρό με τα ίδια συμπτώματα με τα δελφίνια. Η αρχική έκδοση αυτών των σόναρ παρήγαγαν  200db ενώ τώρα 400db. Η απόσταση που ενεργεί φονικά στην ζωή είναι πολύ μεγάλη.

ΠΗΓΗ : http://www.terrapapers.com
Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: