Ιερατείο Σαϊεντολόγων και Βαπτιστών κυβερνάει την Ουκρανία | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Ιερατείο Σαϊεντολόγων και Βαπτιστών κυβερνάει την Ουκρανία

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:ΝΕΑ ΤΑΞΗ
19 Φεβρουαρίου 2015 20:26:00

ΙΕΡΑΤΕΙΟ  ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ  ΒΑΠΤΙΣΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Μετά την αποκάλυψη ότι ο μεταβατικός πρόεδρος της Ουκρανίας, Alexander Turchinov τυγχάνει πάστορας της Εκκλησίας των Βαπτιστών, πληροφορούμαστε ότι και ο μεταβατικός πρωθυπουργός της χώρας Arseniy Yatsenyuk είναι  ιερέας ( auditor) της  Εκκλησίας της Σαηεντολογίας .
Tο interfax religion στις 5/03/14 επιβεβαιώνει ότι Arseniy Yatsenyuk ανήκει στη λεγόμενη Εκκλησία της Σαηεντολογίας.
 
Η επαγγελματική διαδρομή του  Yatsenyuk είναι ενδεικτική της προσχωρησής του στην Σαηεντολογία. Στην Ουκρανία, ανέλαβε μια τράπεζα της Σαηεντολογίας, την  Aval Bank. Tο 1998 έγινε μέλος της οργάνωσης της Scientologie  ενώ εργαζόταν ακόμα ως σύμβουλος για τον πιστωτικό τομέα της Aval Bank . Την ίδια χρονιά υπέγραψε ένα συμβόλαιο με το αποκαλούμενο  « Sea Org » την ελιτίστικη δομή της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας.Eίναι απόφοιτος της  Διανοητικής και της Σαηεντολογίας  (παράρτημα Κιέβου) , δηλαδή   της θρησκευτικής σχολής που μυεί ”στις ανώτερες πνευματικές καταστάσεις και δυνατότητες που υπερβαίνουν την επιστημονική σκέψη και την απελευθέρωση της ψυχής μέσω της σοφίας”.

Ο Arseniy Yatsenyuk είναι εν ενεργεία υψηλόβαθμο μέλος της παραθρησκευτικής οργάνωσης και κατέχει το βαθμό του “auditing”  καλούμενο     και  OT- 6 (operant Thetan-6), δηλαδή άτομο που δρα χωρίς να έχει ανάγκη από το σώμα και που αντιστοιχεί στο επίπεδο του ιερέα ή εκπαιδευμένου ιερέα στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας . Η αδερφή του  Alina Petrovna Steele (γνωστή ως Alina Jones ), είναι πολιτογραφημένη στις ΗΠΑ και επίσης σχετίζεται  με την  Scientologie .Δραστηριοποιείται στο παράρτημα της  Santa Barbara στην Καλιφόρνια  και κατέχει το βαθμό του επιπέδου  OT- 4  (  8 συνολικά επίπεδα) .Η σύζυγος  και τα παιδιά του  διορισμένου Πρωθυπουργού της Ουκρανίας, διαμένουν επίσης στην  Santa Barbara της Καλιφόρνια και επιδίδονται στην ενίσχυση της παγκόσμιας επιρροής της Εκκλησίας των Σαηεντολόγων.(Dallasblog, 17/02/14) 
Στην Γαλλία, κοινοβουλευτικές εκθέσεις κατατάσσουν την Σαηεντολογία στην κατηγορία των σεκτών, την ίδια στιγμή που σε  ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία, Σουηδία είναι αναγνωρισμένη ως θρησκεία. Οι Σαηεντολόγοι καταδικάστηκαν για εγκληματικές πράξεις σε Kαναδά, Αμερική, Δανία, Ιταλία. Σύμφωνα με την Monde απαριθμούν 12.000.000 οπαδούς σε όλον τον κόσμο.
Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά, Βρυξέλλες –pentapostagma.gr


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: