UFO ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

UFO ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

27 Φεβρουαρίου 2015 16:43:00

Μια διαδεδομένη θεωρία που συνδέει την απόκρυφη γνώση με την τεχνολογία της εποχής μας, είναι αυτή που συνδέει τους Ναζί με την κατοχή απόκρυφων γνώσεων και τις προσπάθειές τους να τις θέσουν σε τεχνολογική εφαρμογή, κυριαρχώντας έτσι στον υπόλοιπο κόσμο.
Μια απ’ τις πιο γνωστές και «ελκυστικές» πτυχές αυτής της θεωρίας, είναι η προσπάθεια κατασκευής ιπτάμενων δίσκων, απ’ αυτούς που σήμερα κατατάσσονται στα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ).
Υποτίθεται ότι οι Γερμανοί προσπάθησαν να αναπτύξουν αυτήν την τεχνολογία, αντιγράφοντας ένα UFO που έπεσε κοντά στην πόλη του Freiburg το 1936. Το ενδιαφέρον των Ναζί και των SS ήταν άμεσο και αναπτύχθηκε ένα ολόκληρο επιστημονικό δίκτυο αντιγραφής της άγνωστης αυτής της άγνωστης στην σύγχρονη ανθρωπότητα, εξωγήινης τεχνολογίας. Πρωτοπόροι στις προσπάθειες αυτές ήταν τα μέλη ναζιστικών αποκρυφιστικών ομάδων, όπως το «Τάγμα της Θούλης», η «ομάδα Βριλ» και η “Ahnenerbe”.

 
Το σχέδιο των Γερμανών αποκαλούνταν «Βάση 211» και απλώνονταν σε ερευνητικά κέντρα σε διάφορα μήκη και πλάτη της υδρογείου. Κάποιοι μάλιστα υποθέτουν ότι ένα τέτοιο κέντρο υπήρχε στην Ανταρκτική. Η υπόθεση προχωράει μάλιστα στο σημείο να υποστηρίζουν κάποιο ότι ακόμα και σήμερα υπάρχει κάτω απ’ τη έδαφος της Ανταρκτικής μια υπόγεια «Άρια» πόλη με πληθυσμό γύρω στα 2.000.000.
Οι υποθέσεις ενισχύονται για κάποιους με βάση μια αυξημένη συχνότητα εμφάνισης UFO γύρω απ’ την Ανταρκτική, όπως στην περίπτωση 19 στρογγυλών ιπτάμενων αντικειμένων που εντόπισαν το 1976 γιαπωνέζικα ραντάρ και τα οποία ξαφνικά χάθηκαν απ’ τα ραντάρ, βυθιζόμενα στα νερά της Ανταρκτικής .
Φαίνεται όμως ότι γενικότερα ότι οι Ναζί είχαν ένα γενικότερο ενδιαφέρον για το χώρο της απόκρυφης γνώσης. Χαρακτηριστικό είναι ότι έγιναν διαδοχικές απόπειρες κλοπής από μουσείο της Βραζιλίας των κρυστάλλινων κρανίων που βρέθηκαν σε ανασκαφές στην περιοχή των Μάγια του Μεξικού απ’ τον άγγλο αρχαιολόγο Albert Mitchell-Hedges το 1927. Τα κρανία αυτά αποτελούν ακόμα ένα μυστήριο αυτού του πολιτισμού.
Το 1943 μέλη της “Ahnenerbe” προσπάθησαν ανεπιτυχώς να κλέψουν αυτά τα κρανία. Στις ανακρίσεις δήλωσαν ότι στάλθηκαν ειδικά για να κλέψουν αυτά που αποκαλούσαν «κρυστάλλινα κρανία της Θεάς του Θανάτου» και στα οποία απέδιδαν Ατλάντια καταγωγή. Μάλιστα οργανωτής της όλης επιχείρησης ήταν ο Karl Maria Willigut, ο οποίος θεωρούνταν μαύρος μάγος και υψηλή επιρροή στα υψηλόβαθμα στελέχη των Ναζί.
Γενικά φαίνεται ότι οι Ναζί πίστευαν ότι η απόκρυφη γνώση των προγόνων θα τους βοηθούσε να δημιουργήσουν τον τέλειο άνθρωπο, τον υπεράνθρωπο, αρχετυπικό μοντέλο της Άριας φυλής.
ΠΗΓΗ : http://english.pravda.ru/main/2002/11/29/40124.html


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: