Ξαφνική «επίσκεψη του Α/ΓΕΣ» με ΣΙΝΟΥΚ της Α.Σ στο νησί της Ρόδου!
Ξαφνική «επίσκεψη του Α/ΓΕΣ» με ΣΙΝΟΥΚ της Α.Σ στο νησί της Ρόδου!  Μη προγραμματισμένη αλλά και ξαφνική ήταν η (επίσκεψη του Αρχηγού )του ΓΕΣ Αντιστράτηγου Βασίλη Τελλίδη στο νησί των Ιπποτών τη Ρόδο !

Δεν υπήρχε καμιά  προγραμματισμένη ενέργεια ούτε κάποια επιθεώρηση των Μονάδων που σημειωτέον έλαβαν μέρος στην κατάσβεση της  Μεγάλης φωτιάς στο νησί !
Η ευκαιρία δόθηκε στον Αρχηγό με την αντικατάσταση του Μεταγωγικού Ελικοπτέρου που εδρεύει στο νησί της Αεροπορίας Στρατού που λόγω συμπληρώσεως ωρών πτήσεως έπρεπε να αντικατασταθεί !

Δεν τον χωρά φαίνεται το γραφείο τον  Τεθωρακισμένο και άρπαξε την ευκαιρία να επισκεφτεί την 95 ΑΔΤΕ …Ξαφνική «επίσκεψη του Α/ΓΕΣ» με ΣΙΝΟΥΚ της Α.Σ στο νησί της Ρόδου!
Αλλά μόνο δεν τυχαία δεν πρέπει να ήταν η επίσκεψη αφού ο Αρχηγός ζήτησε πλήρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο νησί και στα μικρονήσια της Περιοχής !
Το ότι ζήτησε πλήρη ενημέρωση απο τον Καταδρομέα Μέραρχο της  95 ΑΔΤΕ !!(φώτο) και τους Επιτελείς σε   μια  τυπική επίσκεψη και αυτό τυχαίο ;
Ιδιαίτερα στάθηκε στο θέμα της Ασφάλειας του προσωπικού ο Αρχηγός   και ζήτησε από τους Διοικητές  το προσωπικό να είναι σε συνεχή επαγρύπνηση 
ΠΗΓΗ : VETERANOS
Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: