Έπεσε στο νερό η Πυραυλάκος «ΡΙΤΣΟΣ» …Καλά ταξίδια! | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Έπεσε στο νερό η Πυραυλάκος «ΡΙΤΣΟΣ» …Καλά ταξίδια!

21 Οκτωβρίου 2015 09:02:00

Παρουσία πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ στην τελετή ένταξης της Πυραυλάκατου «Ρίτσος» στο Πολεμικό Ναυτικό!

13_big
 Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Πυραυλακάτου  είναι
Μήκος: 61.9m
Πλάτος: 9.50m
Βύθισμα: 2.85 m
Εκτόπισμα: 660 tn
Μέγιστη Ταχύτητα: 34.5knots
Αυτονομία: Πάνω από  1000 ν.μ.
Οπλισμός : 1.Οκτώ (8) Κ/Β EXOCETMM40 BLK2 MOD-1
2.RAMMK31 GMWS
  3.Ένα(1) Π/ΒOTO MELARA SUPER RAPID
  4.Δύο (2) Π/Β OTOBREDA
Πρόωση : Τέσσερις κύριες μηχανές MTUμε μέγιστη ιπποδύναμη 5790HPανα μηχανή.
Πλήρωμα: 45 άνδρες
6-12Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής!
Κύριε Αρχηγέ,
Παραλαμβάνεται σήμερα ένα πλοίο σύγχρονο, με μεγάλες δυνατότητες, εξοπλισμένο με την αιχμή της τεχνολογίας. Μέσα από αυτό, ο ελληνικός λαός βλέπει ότι τα χρήματα και οι θυσίες του αποκτούν αντίκρισμα.
Η Πυραυλάκατος «ΡΙΤΣΟΣ», φέροντας το όνομα του ηρωικού Ανθυποπλοιάρχου Νικόλαου Ρίτσου, ο οποίος στις 12 Νοεμβρίου 1912 θυσίασε τη ζωή του στο βωμό της ελευθερίας, σήμερα βρίσκεται στη θάλασσα, έτοιμη να φέρει υπερήφανα τη σημαία μας στο Αιγαίο, στη Μεσόγειο, αλλά και όπου το καθήκον την καλέσει.
Θέλω να ευχηθώ στον Κυβερνήτη, στον Ύπαρχο, στους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς και τους Ναυτοδιόπους της Πυραυλακάτου «ΡΙΤΣΟΣ» να είναι πάντα υπό την προστασία του Αγίου Νικολάου, να έχουν καλές θάλασσες και να υπερασπίζονται άξια, όπως πράττει το ένδοξο Πολεμικό Ναυτικό από την ίδρυσή του, την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας.
Καλά ταξίδια».
Στην συνέχεια ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ ΝαύαρχοΕυάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, παρέστη στην τελετή παράδοσης- παραλαβής του Αρχηγού Στόλου από τον Αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ στον Αντιναύαρχο Κωνσταντίνο Καραγεώργη ΠΝ, που πραγματοποιήθηκε στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας.
ΠΗΓΗ : http://www.oparlapipas.com


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: