Η μάχη των ATIA της Νυρεμβέργης το 1561! | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Η μάχη των ATIA της Νυρεμβέργης το 1561!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:U.F.O, ΔΙΑΦΟΡΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ
10 Δεκεμβρίου 2015 16:22:00

Ένα πρωινό στις 14 Απριλίου του 1561, την αυγή γύρω στις 4-5πμ, ένα φοβερό περιστατικό εμφανίστηκε κοντά στον Ήλιο, πάνω από την Νυρεμβέργη, το οποίο είδαν πολλοί άνθρωποι.
Αρχικά εμφανίστηκαν στον ήλιο δύο κόκκινα σαν αίμα τόξα, όπως όταν η Σελήνη είναι στο τελευταίο τέταρτο. Ο ήλιος πάνω και κάτω ήταν σαν αίμα, αλλά μέσα υπήρχε μία «μπάλα» στο χρώμα του σιδήρου.


Επίσης υπήρχαν και άλλες τριγύρω, άλλες σαν βάση στήλης, άλλες σε κάποιο σχηματισμό όπως ευθείας και τετραγώνου και, κάποιες ξέχωρες, μόνες τους. Όλες σε ανάλογα χρώματα.
Αυτές οι σφαίρες άρχισαν να «παλεύουν» αναμεταξύ τους. Κάποιες έφευγαν μακριά και άλλες πήγαιναν προς τον Ήλιο. Αυτό συνέβαινε για καμιά ώρα. Μετά το τέλος της μάχης, σα να μην άντεχαν άλλο την κούραση έπεσαν στη γη με ένα τεράστιο καπνό.
Στη συνέχεια εμφανίστηκε ένα τεράστιο μαύρο πολύ χοντρό και μακρύ ακόντιο, η αιχμή του, που «έδειχνε» προς τα δυτικά.
Αυτά συνέβησαν σύμφωνα με τον Hans Glaser, έναν δημοσιογράφο της εποχής, ο οποίος φιλοτέχνησε και την σχετική απεικόνιση.


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: