Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Λονδίνου: Φόβοι για διαρροή χημικών
Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Λονδίνου: Φόβοι για διαρροή χημικών

Συναγερμός έχει σημάνει στις βρετανικές Αρχές καθώς εκκενώθηκε το αεροδρόμιο City του Λονδίνου για λόγους ασφαλείας. Αρχικά σήμανε συναγερμός για φωτιά με αποτέλεσμα οι εγκαταστάσεις του αερολιμένα να εκκενωθούν και εκατοντάδες επιβάτες να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο από τις Αρχές.

Η βρετανική Πυροσβεστική Υπηρεσία ανέφερε πως στο αεροδρόμιο έχουν σπεύσει κλιμάκιά της που ειδικεύονται στη διαχείριση χημικών περιστατικώνΣημειώνεται πως δεν απογειώνεται και δεν προσγειώνεται καμία πτήση στο αεροδρόμιο. Οι υπηρεσίες του αεροδρομίου μέσω του λογαριασμού τους στο twitter ενημέρωσαν πως βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τα αίτια του συναγερμού.


Η Πυροσβεστική υπηρεσία ανέφερε πως στο σημείο έχουν σπεύσει κλιμάκιά της που ειδικεύονται στη διαχείριση χημικών περιστατικών. Υπογραμμίζεται επίσης πως σύμφωνα με αναφορές, πολλοί επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν για αδιαθεσία.

Η διοίκηση του αεροδρομίου ανακοίνωσε ότι αναζητεί τα αίτια της αδιαθεσίας των ταξιδιωτών, ενώ στο σημείο επιχειρούν πυροσβέστες με εξοπλισμό που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις διαρροής χημικών ουσιών.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες πρώτων βοηθειών του Λονδίνου σημείωσαν πως έχουν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες σε 26 άτομα ενώ δύο επιβάτες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης.

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Λονδίνου: Φόβοι για διαρροή χημικών

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: