Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μυστικό φάρμακο που την έκανε καλά!
Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μυστικό φάρμακο που την έκανε καλά!

Οι φήμες οργίασαν και οργιάζουν για την κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ. Μόλις σήμερα το Μπάκινγχαμ μας ενημέρωσε ότι σε ιδιωτική μεν τελετή η Βασίλισσα τίμησε ένα από τα μέλη του προσωπικού της.
Εχει όμως στ’ αλήθεια αναρρώσει η Βασίλισσα Ελισάβετ; Και αν ναι ποιό είναι το μυστικό της; Μην ξεχνάμε ότι είναι 90 ετών.
Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα στον Βρετανικό Τύπο η Ελισάβετ έχει σύμμαχο στην μάχη με το βαρύ κρυολόγημα ομοιοπαθητικές θεραπείες φτιαγμένες με δικές της αναμείξεις φίλτρων και λοσιόν. Ακόμα και ένα από τα αγαπημένα της σκυλιά κόργκι που είχε τραυματισθεί έγινε καλά χάρις στις θεραπείες ομοιοπαθητικής που του έκανε η ίδια η Βασίλισσα.

Φυσικά και δέχθηκε τις συμβουλές και τις θεραπείες των προσωπικών της γιατρών, όμως πιστεύει πολύ στην ομοιοπαθητική όπως και η μητέρα της η οποία είχε υπο την σκέπη της και την Βρετανική Ένωση Ομοιοπαθητικής.
Αυτή της την μανία την έχει περάσει και στον γιο της Πρίγκιπα Κάρολο. Από την άλλη, ο Πρίγκιπας Φίλιππος είναι πιο πολύ της παραδοσιακής ιατρικής και ανέκαμψε είναι η αλήθεια γρηγορότερα από την Βασίλισσα αν και είναι 5 χρόνια μεγαλύτερός της!

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: