ΣΕΙΣΜΟΣ από Ιερώνυμο! Δίνει το Ορφανοτροφείο για Τζαμί | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

ΣΕΙΣΜΟΣ από Ιερώνυμο! Δίνει το Ορφανοτροφείο για Τζαμί

6 Αυγούστου 2017 10:31:00

Το 2013 ιδρύθηκε το ΕΑΕΑΠ (ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε).
Ο νόμος 4182/13 εδώ αναγγέλλει τη δημιουργία της Εταιρείας Αξιοποίησης Εκκλησιαστικής Ακίνητης Περιουσίας Α.Ε. (ΕΑΕΑΠ), «με αποκλειστικό σκοπό τη διοίκηση, διαχείριση και αξιοποίηση των ακινήτων επί των οποίων διατηρεί περιουσιακά δικαιώματα ή των οποίων ασκεί τη διοίκηση και διαχείριση η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ή νομικά πρόσωπα ή φορείς που υπάγονται στη δικαιοδοσία της».

Η νέα εταιρεία λαμβάνει προίκα μετοχικό κεφάλαιο ύψους 300.000 ευρώ και έχει μετόχους κατά 50% την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και κατά 50% το ελληνικό δημόσιο, κάτι που σημαίνει ότι από την αξιοποίηση οποιουδήποτε εκκλησιαστικού ακινήτου τα έσοδα θα πηγαίνουν εξ ημισείας στην Αρχιεπισκοπή και το ελληνικό δημόσιο.
Μεταξύ των πολλών, εκκλησιαστικών ακινήτων περιλαμβάνονται και 85 στρέμματα στη Βουλιαγμένη το οποίο στεγάζει το Ορφανοτροφείο. Τον τελευταίο καιρό το ενδιαφέρον των Αράβων για το συγκεκριμένο ακίνητο είναι πολύ έντονο και μάλιστα φαίνεται πως έχει κατατεθεί πρόταση συγκεκριμένη και αρκετά ικανοποιητική.
Άγνωστο παραμένει τι θα κάνει τελικά η Ελλάδικη Εκκλησία και αν τελικά θα πουλήσει το συγκεκριμένο ακίνητο. Αν το κάνει όμως τίθεται το θέμα του Ορφανοτροφείου και της μεταφοράς αυτών των υπηρεσιών.
Η πληροφορία πως στο χώρο αυτό θέλουν, οι Άραβες να υπάρχει πρόβλεψη για διδασκαλία του Κορανίου δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.
ΠΗΓΗ https://voicenews.gr


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: