ΕΚΤΑΚΤΟ- Αναδιάταξη των τουρκικών δυνάμεων στην Α.Θράκη; Μετακινείται τουρκική στρατιωτική φάλαγγα με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

ΕΚΤΑΚΤΟ- Αναδιάταξη των τουρκικών δυνάμεων στην Α.Θράκη; Μετακινείται τουρκική στρατιωτική φάλαγγα με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

27 Αυγούστου 2017 20:08:00

Μεγάλη αναστάτωση υπήρξε σε δεκάδες Τούρκους πολίτες πρωί -πρωί σήμερα στην εθνική οδό Ε5 στην Κωνσταντινούπολη,  από την παρουσία μεγάλης έκτασης τουρκικής στρατιωτικής φάλαγγας  με οχήματα που μοιάζουν με  κινητούς κλωβούς υποκλοπής επικοινωνιών κα, καθώς και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που προκάλεσαν την περιέργεια των περαστικών, αναφέρει ο τουρκικός τύπος.


Πιθανές ενισχύσεις τουρκικών μονάδων είτε στο φως της ημέρας , είτε στο φως της νύκτας  στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης ( μιας πόλης πολλών εκατομμυρίων και «φωλιάς» αντικαθεστωτικών που πνέουν μένεα κατά του Ερντογάν)   μπορεί απλά να σημαίνει, προληπτικά μέτρα ενόψει πιθανού δεύτερου «πραξικοπήματος» εντός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και εσωτερικών εξελίξεων ή οτιδήποτε άλλο.
Η κατεύθυνση της φάλαγγας ήταν πιθανόν ΒΔ και ενδεχομένως να αφορά κίνηση σε μονάδα διαβιβάσεων που έχει έδρα είτε στην Κωνσταντινούπολη είτε  στην Α.Θράκη, με κινητά συστήματα αυτού του τύπου.
Πρόκειται πιθανόν για κινητούς κλωβούς επικοινωνιών , οι οποίοι έχουν την δυνατότητα εκτέλεσης αποστολών παρακολούθησης των επικοινωνιών του εχθρού, την διεξαγωγή ηλεκτρονικού πολέμου, ενώ έχουν δυνατότητα παρακολούθησης πολλών ειδών επικοινωνιών ενώ  χρησιμεύουν και ως κόμβοι επικοινωνιών και πολλά άλλα.
Μιλάμε για επικοινωνιακή υποστήριξη με την  ανάπτυξη κινητών επικοινωνιακών κόμβων, με δυνατότητες εκμετάλλευσης όλων των σύγχρονων μορφών επικοινωνιών, υποδοχής ζεύξεων μεγάλης χωρητικότητας και υψηλής ταχύτητας μετάδοσης δεδομένων.
Μάλιστα καμία ανακοίνωση των τουρκικών αρχών δεν έχει εκδοθεί  προς το παρόν ενώ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Κάποιοι συνέδεσαν την παρουσία αυτών των συστημάτων ακόμα και με την παρέλαση της 30η Αυγούστου 2017 κατά την επέτειο ανακήρυξης της τουρκικής δημοκρατίας από τον Κεμάλ.
Εφόσον όμως πρόκειται για μετακίνηση συστημάτων σε τουρκική μονάδα είναι ενεργό το σενάριο αναδιάταξης δυνάμεων στην Α.Θράκη με στόχο «μελλοντικές» εξελίξεις που θα έχουν σχέση σαφέστατα με χώρες της περιοχής όπως η  Ελλάδα ή η Βουλγαρία οι οποίες συνορεύουν με την το ευρωπαϊκό κομμάτι της Τουρκίας, είτε πρόκειται για  καθαρά εσωτερικές εξελίξεις.
Οι μεγάλες προφυλάξεις όμως , όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης,  και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πέρα από το κανονικό ,   πιθανόν να γίνουν κατανοητά το επόμενο διάστημα , εντασσόμενα  σε ένα γενικότερο πλαίσιο ενεργειών ενόψει επικείμενων «δραστηριοτήτων» στην περιοχή.
Το γεγονός μεταδίδεται από όλα τα τουρκικά ΜΜΕ χωρίς να έχει δοθεί καμία επίσημη εξήγηση από το  τουρκικό γενικό επιτελείο , διασπείροντας …πλήθος σεναρίων για όλα αυτά.  

ΠΗΓΗ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: