Ο Μυστηριώδης Κυβος Wolfsegg που Ήρθε από Αλλού Ηλικίας 2.000.000 ΕΤΩΝ | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Ο Μυστηριώδης Κυβος Wolfsegg που Ήρθε από Αλλού Ηλικίας 2.000.000 ΕΤΩΝ

1 Σεπτεμβρίου 2018 20:55:00

Ο Μυστηριώδης Κύβος Wolfsegg που Ήρθε από Αλλού Ηλικίας 2.000.000 ΕΤΩΝ!!!!
“Ο Σιδηρός Wolfsegg ( Γούλφσιγκ ), γνωστός και ως The Cube Salzburg ( Δε κιούμπ οφ Σάλζμπουρκ ), είναι μια μικρή κυβοειδής μάζα σιδήρου που βρέθηκε θαμμένος στον Τριτογενή λιγνίτη στο Wolfseff (Γούλφσεφ ) και Hausruck ( Χάουσρακ ) της Αυστρίας το 1885!!!! Ζυγίζει 785 γραμμάρια και μετρά 67 x 67 x 47 χιλιοστά!!!!
Τέσσερις από τις πλευρές του είναι κατά προσέγγιση επίπεδες, ενώ οι δύο υπόλοιπες πλευρές ( αντίθετες μεταξύ τους ) είναι κυρτές!!!! Μια αρκετά βαθιά αυλάκια κόβεται σε όλο το μήκος του αντικειμένου, στο μέσο του ύψους του!!!!Στην πραγματικότητα δεν είναι ένας κύβος σωστός αλλά μάλλον ένας παραλληλεπίπεδο που παίρνει το όνομά του από τον άνθρωπο που τον ανακάλυψε του, τον Δρ. Gurlt ( Δόκτωρ Γκάρλτ ), ο οποίος το βρήκε τον 19ο αιώνα σε ένα παλιό ανθρακωρυχείο!!!!
Αυτό το θαύμα, που βρέθηκε από τον Gurlt ( Γκάρλτ που εκτιμάται ότι είναι ηλικίας 2.000.000 ετών ) φτιάχτηκε με μηχανικά και τεχνικά όπου μοιάζουνε με τα δικά μας!!!!
Ο σίδηρος του Γούλφσιγκ έγινε αξιοσημείωτος όταν ισχυριζόταν ότι ήταν ένα τεχνητό αντικείμενό :
<< Ένας κατεργασμένος κύβος σιδήρου που βρέθηκε θαμμένος σε μία φλέβα άνθρακα 20 εκατομμυρίων ετών!!!! Αρχικά αναγνωρίστηκε από τους επιστήμονες ως μετεωρικής προέλευσης!!!!
Ήταν το έτος 1886 όταν ο Δρ. Γκάρλτ κυκλοφόρησε δημοσίως το έργο του με τίτλο “Ορυκτό Μετεωρίτη Βρέθηκε στον Άνθρακα” (C.Gurlt. Nature, 35, 36, 1886)!!!! Οι επιστήμονες μίλησαν για την αυτήν την πρώτη ανακάλυψη που έγινε πριν από ένα χρόνο στη Γερμανία!!!!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κύβος συνδέθηκε με τα βάθη του ανθρακωρυχείου και η αρχαιότητα του χρονολογείται 2.000.000!!!!!
Θυμίζει πολύ τον κύβο από την ταινία Χέλ-Ρέϊζερ όπου και έβαλα παραπάνω φωτογραφίες!!!!! Όπου είναι ένας ιδιαίτερος κύβος όπου ανοίγει τις πύλες της κολάσεως και διάφοροι δαίμονες πετσοκόβουν μέσο αυτού τους ανθρώπους που τον έχουν ανοίξει ή έχουν εμπλακεί με αυτό!!!!
Τι θα μπορούσε να είναι αυτός ο κύβος όπου λένε ότι είναι φτιαγμένος από μέταλλο μετεωρίτη!;! Μήπως είναι από το βαθύ διάστημα!;! Το λέω διότι κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί διάφοροι κύβοι στην γη ακόμα στην σελήνη αλλά και στον πλανήτη Άρη χωρίς να ξέρει κανείς τι είναι!!!!
Επίσης θυμίζει και τον κύβο στην ταινία Τρανσφόρμερς όπου ήταν τεράστιος και όταν ενεργοποιήθηκε έγινε μικρός να χωράει σχεδόν σε μια χούφτα!!!!
Επίσης περιέχει στοιχεία μετάλλων άγνωστα στη γη αλλά και κάποιοι λένε ότι κάποιες εποχές λάμπουν τα περίεργα και μη κατανοητά σκαλίσματα τα οποία έχει επάνω του!!!!

Ο Μυστηριώδης ΚΥΒΟΣ Wolfsegg που Ήρθε από Αλλού Ηλικίας 2.000.000 ΕΤΩΝ!!!!

The Salzburg Cube

Πρόκειται για ένα μυστηριώδες και αινιγματικό αντικείμενο το οποίο κανείς δεν μπορεί να πει για ποιο λόγο κατασκευάστηκε!!! Το μόνο όμως σίγουρο είναι ότι αποδεικνύει ότι πριν 2.000.000 χρόνια υπήρχε πολιτισμός στην γη και αυτός ήταν υπερσύγχρονος σαν τον δικό μας περίπου!!!! Ότι νεότερα έχουμε για αυτήν την σπουδαία ανακάλυψη όπου την είχαν κρυμμένη τόσο καιρό θα τα φέρουμε στην επιφάνεια!!!!
ΠΗΓΗ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: