ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΑΕΘΩΝ- Η ιστορία της λευκής φυλής!!!
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΑΕΘΩΝ- Η ιστορία της λευκής φυλής!!!
Στον Τίμαιο του Πλάτωνος ο αιγύπτιος ιερέας αναφέρει την καταστροφή που αντιστοιχεί στο μύθο του Φαέθοντα του γιού του ήλιου που πήρε το άρμα του πατέρα του και κατευθύνθηκε σε λάθος διαδρομή.
Το αποτέλεσμα να κατακάψει τα πάντα απ’ όπου πέρναγε και να βρεί τραγικό τέλος από τον Δία»κεραυνωθείς διεφθάρη»- πέφτοντας το σώμα του κάπου στον Ηριδανό ποταμό!
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΑΕΘΩΝ- Η ιστορία της λευκής φυλής!!!
Ο Λουκιανός μιλά στην «αληθινή ιστορία» ξανά για τον Φαέθοντα ως αρχηγό των Ηλιακών θεών ενάντια στους Ατλαντες!
Οι ινδοί στη Μαχαμπαράτα αναφέρουν τη σύγκρουση Ηλιακών με Σεληνιακούς θεούς και τη χρήση ,καλά περιγραφέντων,πυρηνικών όπλων!
Η Ατλαντίδα μάλλον και η καταστροφή της ,όμως δεν έχει καμιά σχέση με την καταστροφή του Φαέθοντα ,παρ,όλα όσα ισχυρίστηκαν αξιόλογοι ερευνητές όπως ο μακαρίτης Θ.Αξιώτης.
Είναι ένα πολύ μεταγενέστερο γεγονός του 18ου π.χ.αιώνα,περίπου, ενώ αυτό του Φαέοντα πιθανά αντιστοιχεί στους αστεροειδείς που έπληξαν τη Γη προ 65.000.000 χρόνια και έφεραν το το τέλος των δεινοσαύρων.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΑΕΘΩΝ- Η ιστορία της λευκής φυλής!!!
Τι ήταν  ο Φαέθων?
Πολλοί ερευνητές όπως ο αζέρος Ζαχαρίας Σίτσιν ,o Ντέιβιντ Άικι αλλά και ο Θ.Αξιώτης ,του αποδίδουν την 5η ελλειπτική τροχιά στο ηλιακό μας σύστημα,ανάμεσα στον Άρη και το Δία.
Τον αποκαλούσαν-Τιαμάτ– οι μυστηριώδεις Σουμμμέριοι(ίσως οι πρόγονοι των Σαμαρειτών της Ιουδαίας) και τον συσχέτιζαν με τους Ανουνάκι ένα είδος βασιλικών δαιμόνων-ημίθεων που έλκουν καταγωγή από τον πλανήτη Νιμπίρου ,μια άλλη αναφορά στον χαμένο πλανήτη Φαέθοντα.
Το όνομα ΑΝΟΥ-ΝΑ-ΚΙ δείχνει προέλευση από ΑΝΩ και πιθανά να υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό ,όπως και με τους Νεφελέιμ και Ελοείμ της Παλαιάς Διαθήκης!Αλλοι αποδίδουν τον πλανήτη Μαρδούκ των βαβυλωνίων σε αυτό τον πλανήτη.
Οι ελβετοί έχουν σε κάποια χαρτονομίσματα τους εικόνες ψηλόλιγνων«ανουνάκι»-φαέθοντων και τον πλανήτη σε μέγεθος μεγαλύτερο της Γης σε τροχιά γύρω από τον ήλιο.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΑΕΘΩΝ- Η ιστορία της λευκής φυλής!!!
Οι Ελβετοί ,θεωρούνται οι κλειδοκράτορες των μυστικών της λευκής φυλής !
Ο ρωσοεβραίος Εμμανουήλ Βελιτσκόφσκι ισχυρίζεται ότι ο Φαέθων ήταν κομήτης που εισήλθε στο
ηλιακό σύστημα,προκάλεσε καταστροφές στον Άρη,
τη Σελήνη και τη Γη και τελικά ετέθη σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο με το όνομα Αφροδίτη!
Ταιριάζει η περιγραφή με την ανώμαλη πορεία του Φαεθοντικού άρματος στον ελληνικό μύθο,όμως ξεπερνά το μέτρο μια τέτοια μεγάλη κοσμική καταστροφή και ο πλανήτης Αφροδίτη υπήρχε εκεί
και έχει βέβαια πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από ένα κομήτη!
Ιάπωνες επιστήμονες θεωρούν πως πρέπει ο πλανήτης να είχε και αρκετούς δορυφόρους ,ενώ η επίσημη επιστημονική θέση είναι ότι υπήρξε εκεί ένας πρωτοπλανήτης προ δισεκ/ρια χρόνια αλλά η ασταθή κατάσταση του και η ασταθής τροχιά τον οδήγησε στη διάσπαση και τη δημιουργία της ζώνης των αστεροειδών!
Ο Πλάτων όμως και ο Λουκιανός και οι μυθολογίες των λαών αμφιβάλλουν για τη θέση αυτή!
Η μακρινή απόσταση του πλανήτη από τον Ηλιο διαμόρφωσε μάλλον μια φυλή όντων στον Φαέθοντα με έλλειψη μελανίνης,άρα τα λευκά-ξανθά μαλλιά,το λευκό δέρμα και τα γαλανά μάτια ήταν ο πιθανότερος φαινότυπος.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΑΕΘΩΝ- Η ιστορία της λευκής φυλής!!!
Ο Θ.Πάσχος στο εξαντλημένο έργο «Οι Άτλαντες κ. Νταίνικεν και όχι “οι θεοί”» μιλά για αποίκηση των πλανητών του ηλιακού συστήματος από τους Άτλαντες,το σωστό όμως ήταν οι Φαέθοντες.
Είχαν αναπτύξει λοιπόν οι κάτοικοι του πλανήτη αυτού προ 65 εκατομ-μυρίων ετών ένα τέτοιο τεχνολογικό πολιτισμό που θα τους επέτρεψε την αποίκηση του Άρη αλλά και δορυφόρων του Δία ,ίσως και του Κρόνου .
Διόλου απίθανη η κατασκευή βάσεων στη Σελήνη ή ακόμη και στη Γη!
Την εποχή των εξελιγμένων ορνιθόσαυρων στη Γη ,
ο Άρης είχε νερό σε μεγάλα ποτάμια και λίμνες και πυκνότερη ατμόσφαιρα έτσι οι Φαέθοντες εύκολα θα αποίκιζαν τον πλανήτη.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΑΕΘΩΝ- Η ιστορία της λευκής φυλής!!!
Στη Γη είναι πιθανό να ήλθαν σε συμφωνία με τους ορνιθόσαυρους για την εξόρυξη χρυσού,αλουμινίου,ουρανίου και άλλων μετάλλων για τη βιομηχανία τους!
Στη Σελήνη αναφέρεται πως έχουν βρεθεί ερείπια από βάσεις των Φαέθοντων.
Στο δορυφόρο Ιαπετό ευρέθηκαν στοιχεία από το διαστημόπλοιο Casini που δείχνουν ότι όλος ο πλανήτης ,ίσως ήταν εσωτερική βάση των Φαέθοντων.
Πιθανά το αυτό ισχύει για τους δορυφόρους Δείμο και Φόβο του Άρη.Στην Αφροδίτη μάλλον το αφιλόξενο περιβάλλον τους εμπόδισε να την εποικίσουν.

Αυτός ο εποικισμός των πλανητών δεικνύεται στην επικίνδυνη πορεία του φαεθοντικού άρματος.
Ένας πολιτισμός με τεράστια τεχνολογία αλλά ιμπεριαλιστικά χαρακτηριστικά,που τελικά οδηγή-
θηκε ,όπως γίνεται πάντα με την υποχώρηση της πνευματικότητας ,στην ηθική παρακμή.
Πιθανή η χρήση σκλάβων από τη Γη ή τον Άρη αλλά και υβριδίων που ανέπτυξαν με τη γενετική μηχανική!
Κάποια στιγμή λόγω της αδυναμίας πιο πέρα επέκτασης της κυριαρχίας τους και της εκμετάλλευσης νέων «χωρών» πηγών εργατικής δύναμης,εμφάνισαν μια οικονομική κρίση,κρίση ταυτόχρονα κοινωνική και πολιτισμική ενός πλανητικού γένους που είχε ήδη παρηκμάσει πνευματικά και ηθικά.
Η επιθυμία να οδηγήσει ο Φαέθων το άρμα του Ήλιου δείχνει την ακόρεστη επιθυμία αυτών των «ανθρώπων» να εξουσιάσουν τα πάντα και τους πάντες.
Τελικά η κρίση βρήκε διέξοδο σε πλανητικό πόλεμο που επεκτάθηκε σε όλο το ηλιακό σύστημα.
Κάποιο ερευνητές μιλάνε για διακόρευση του πυρήνα του Φαέθοντα προς χρήση της γεωθερμικής ενέργειας με αποτέλεσμα την έκρηξη του πλανήτη,άλλοι για αλυσιδωτές πυρηνικές εκρήξεις από χρήση πυρηνικών όπλων που οδήγησαν στη μαζική έκρηξη των ωκεανών του πλανήτη.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΑΕΘΩΝ- Η ιστορία της λευκής φυλής!!!
Όπως και να έγινε οι χιλιάδες αστεροειδείς μείνανε μνημεία του πλανήτη Φαέθοντα.
Με την καταστροφή του πλανήτη,αστεροειδείς και μετεωρίτες χτύπησαν τον Άρη ,τη Σελήνη και τη Γη όπου επέφεραν το τέλος των Δεινοσαύρων.
Κάποιοι όπως πάντα επέζησαν της καταστροφής και παρέμειναν σε βάσεις στον Άρη ή και στο δορυφόρο Ιαπετό ή και σε άλλους πλανήτες.

Ίσως κάποιοι απ’ αυτούς να κατέφυγαν στη Γη και να εγκαταστάθηκαν σε ψυχρές ,ορεινές περιοχές του πλανήτη ώστε να εγκλιματισθούν καλύτερα.
Τέτοιες θα ήταν τα Ιμαλάια,ο Καύκασος,οι Άλπεις και οι Άνδεις.
Τα εξωγενή αυτά φύλλα στην Παλαιά διαθήκη αναφέρονται ως γένη Ιάφεθ (ιαπετικά) λέξη που θυμίζει τον Φαέθοντα και είναι τα ανάλογα με τα Ανουνάκι των Σουμμερίων.
Επίσης η ιστορία της Ιούς κόρη της Λευκάνης , γενάρχης των Ιώνων που περιγράφει ο Αισχύλος στον Προμηθέα δεσμώτη,αντιστοιχεί σε μια τέτοια πορεία.
Η Ιω διωγμένη από το Αργος(Άρης- άγος) καταφεύγει δια του Βοσπόρου (πέρασμα του στενού Άρη-Γης) στη Σκυθία στον Καύκασο και μετά στη Μ.Ασία,στην Ιουδαία και την Αίγυπτο όπου θα γεννιόταν ο Έπαφος,πρόγονος των Δαναών.(αναφέρεται στην Αίγυπτο φύλλο σκυθικό που λεγόταν Υκσώς και αντιστοιχεί μάλλον με τους Δαναούς Ικέτες του Αισχύλου).
Επίσης ο Έπαφος φαίνεται να αντιστοιχεί στον φιδόμορφο θεό Άποφι τον αρχαίο μάλλον όφι της Αποκάλυψης που ρίχτηκε στη ΓΗ από τον αρχάγγελο Μιχαήλ (άγγελο του πυρός).
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΑΕΘΩΝ- Η ιστορία της λευκής φυλής!!!
Ο Άγγελος Σικελιανός έβλεπε στην πορεία της Ιούς
την ιστορία της λευκής φυλής και τη συνέκρινε με το πέρασμα (πατισάχ-πάσχα) των Ισραηλιτών από την Αίγυπτο(υπτίως Γης δηλαδή Άρης) δια της Ερυθράς θάλασσας(ο Άρης λεγόταν Ερυθραία-Ερυθρός πλανήτης) στη νέα Γη της επαγγελίας(δηλαδή τον πλανήτη Γη).
Ο Ίων γιός του Ξούθου (έξωθεν) είναι ο πρόγονος της λευκής φυλής , με αποικία στη Μ.Ασία με τη δωδε-κάπολη στη χερσόνησο της Ερυθραίας απέναντι από τη Χίο και την πόλη Ερυθραία-Ερυθρές ,όπου προφήτευε η Σίβυλλα που αργότερα θα προφήτευε στους Ρωμαίους από την Κύμη της Ιταλίας(η συνέχεια του ιερατείου της λευκής φυλής).
Η Μίλητος η πρώην πόλη των μελαχρινών Καρών θα κατακτηθεί και θα σφαγεί ο πληθυσμός της ενώ όσοι επέζησαν θα γίνουν δούλοι.
Αυτή η πόλη θα γίνει η μητρόπολη τους.Εκεί θα έφτανε στην ακμή του ο πρώτος γήινος λευκός πολιτισμός,θα γεννιόταν η φιλοσοφία και οι άλλες φυσικές επιστήμες του καθαρού επιστημονικού υλισμού.
Αριθμολεξικά ,μαντέψετε τι δίνει :
Η ΜΙΛΗΤΟΣ=666!
Ανάλογοι θρύλοι της καταγωγής των λευκών από τα άστρα υπάρχουν σε όλους τους λαούς του πλανήτη.
Στη Βόρεια Ιαπωνία αναφέρονται στη λευκή φυλή Αϊνού ,ενώ ιάπωνας ερευνητής είχε ισχυριστεί ότι κατείχε αγαλματίδιο από τον πλανήτη Φαέθοντα!
Είναι περίεργο πάντως το πεπρωμένο αυτό του λαού του ανατέλλοντος Ήλιου με τις πυρηνικές εκρήξεις της Χιροσίμα,του Ναγκασάκι και πρόσφατα της Φουκουσίμα.
Μοιάζει το κάρμα των «λευκών» ιαπώνων να έρχεται από πολύ παλιά και να μην έχει ακόμη εξαντληθεί! 
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΑΕΘΩΝ- Η ιστορία της λευκής φυλής!!!
Η Έλευσις στη Γη των λευκών φαέθοντων δεν αποκλείει τη γηγενή ύπαρξη της στη Γη.
Στην ηπειρωτική Ευρώπη προ χιλιάδων ετών ζούσαν οι νεαντερτάλιοι λευκοί πληθυσμοί στα δάση και στις σπηλιές,στάσιμοι σχεδόν εξελικτικά,όταν στην Αφρική είχε ήδη εξελιχθεί ο νεάντερταλ σε homo-sapiens-sapiens.
O ευρωπαίος νεάντερταλ λόγω της ζωής του σε
σκιερά και κρύα μέρη είχε έλλειψη της μελανίνης με αποτέλεσμα τον λευκό φαινότυπο!
Πιστεύω ότι ήταν ο κατάλληλος πληθυσμός για διασταύρωση με τους εξωγενείς Φαέθοντες.
Η τραγωδία «Ιων» του Ευριπίδη αφήνει κάποια ίχνη.
Ο Ξούθος (ο έξωθεν λευκός) παντρεύεται την γηγενή Κρέουσα ,κόρη του Ερεχθέως, (πιθανά εννοεί τους γηγενείς λευκούς) και με πολλή δυσκολία και αφού επέμβει ο θεός της ιατρικής Απόλλων( εμφανής η δυσκολία διασταύρωσης που λύθηκε ,μάλλον τεχνολογικά),γεννά τον Ίωνα,και για άλλους τον Ιανό το διπρόσωπο Ρωμαίο θεό ,το γενάρχη της μεικτής πλέον λευκής φυλής.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΑΕΘΩΝ- Η ιστορία της λευκής φυλής!!!  Η λευκή φυλή θα επικρατήσει στο Βόρειο ημισφαίριο εκτός των πόλων όπου θα παρα-μείνουν οι γηγενείς κ ίτρινοι Εσκιμώοι και άλλοι Ινδιάνοι.
Μετά τον καταστροφικό ατλαντικό πόλεμο μεταξύ των γηγενών κίτρινων-Ατλάντων και μαύρων-Αθηναίων,γύρω στο 2000-1800 π.χ. θα δοθεί η ευκαιρία στους ανανεωμένους γενετικά Ίωνες από βόρεια να κυριαρχήσουν σε αρκετές περιοχές και στους μυστηριώδεις Φοίνικες να κυριαρχήσουν στις θάλασσες μέχρι και την Αμερική!
Η επικράτηση της νέας λευκής φυλής δηλώνεται στη μάχη των Λαπιθών με τους παλαιούς κάτοικους Κένταυρους.Το Κένταυρος μάλλον είναι αλλοίωση του Gaia-Ταύρος,δηλωτικό της αυτοχθονίας αυτής της μέλαινας φυλής.
Ο Σωκράτης παριστάνεται σαν Κένταυρος στο νότιο αέτωμα της Ακρόπολης να παλεύει με ένα Λάπιθα.
Ο αρχηγός των Λαπιθών λέγεται Καινέας,δηλωτικός της καινής-νέας φυλής των Ιώνων αλλά και της συγγένειας με τους Καινεάτες-Χαναναίους-Φοίνικες!
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΑΕΘΩΝ- Η ιστορία της λευκής φυλής!!!
Οι Φοίνικες ήταν ένας λαός συγγενής των Ιώνων,για την ακρίβεια ,οι νότιοι Ίωνες .
Ο Αισχύλος στις Ικέτιδες δίνει πολλά στοιχεία ,ταυτίζοντας ουσιαστικά τους Δαναούς με τους Φοίνικες.
Αρχαιολογικά ευρήματα στην Ουγκαρίτ επιβεβαιώνουν τον Αισχύλο ,όπως τα χρυσά νεκρικά προσω-πεία,παρόμοια με αυτά των Μυκηνών.
Οι προσωπογραφίες Δαναών-Φοινίκων ταιριάζουν με τους Κέλτες βορειοευρωπαίους.
Η μάχη στην Τροία έγινε μεταξύ των ξανθών Δαναών-Φοινίκων και των μελανοκίτρινων πελασγών του Ίλιου με βασιλιά το γηραιό Πρίαμο.
Η παρεμβολή του Ημίθεου Αχιλλέα,μάλλον είναι ομηρικός αναχρονισμός.
Οι Δαναοί και οι Φοίνικες γύρω στο 1100 π.χ. αντιμετώπιζαν τα υπολείμματα των κάποτε ανθηρών πολιτισμών των μαύρων Αθηναίων και των κίτρινων Ατλάντων.
Όμοια το 1400 π.χ. είχαν κατακτήσει ότι είχε μείνει από την άλλοτε κραταιά ατλαντική-μινωική αυτο-κρατορία,που διαλύθηκε πρώτα από τον μεγάλο πλανητικό ατλαντικό πόλεμο του 1800 π.χ.και μετά την ηφαιστιακή έκρηξη της Σαντορίνης το 1600 π.χ.
Έτσι κατάφεραν οι λευκοί δαναοί-φοίνικες μετέπειτα ίωνες να κυριαρχήσουν στην Ελλάδα και όλη την Ευρώπη!
Η Αίγυπτος αντιστάθηκε και τελικά έδιωξε τους Υκσώς από τα εδάφη της.
Οι δωριείς και αιολείς θα εκμεταλλευτούν την
εξασθένιση των δαναών-ιώνων από τη πολυετή μάχη της Τροίας για να ανακαταλάβουν τα ελλαδικά εδάφη από τους καταχτητές.(κάθοδος των Δωριέων).
Η λέξη Φοίνικες μάλλον προέρχεται από το «φοινός» που σημαίνει πορφυρός δηλαδή κόκκινος.
Η παντελής έλλειψη μελανίνης είχε σαν αποτέλεσμα το κοκκίνισμα του δέρματος τους από τον Ήλιο,όπως οι λευκοί βορειοευρωπαίοι και Ρώσοι κοκκινίζουν όταν έρχονται το καλοκαίρι στη Μεσόγειο!
Η γλώσσα τους ήταν συγγενής των Ιλλυριών (σημερινών Αλβανών) και των Παιόνων της Βόρειας Μακεδονίας(Σκοπίων).
Η ταύτιση από τον Ντ. Άικι των Ουαλών-Κίμβρων με τους Γαλάτες ως συγγενείς των Φοινίκων,είναι σωστή.
Πρόκειται λοιπόν για δειναρικούς λαούς με θεούς που ήταν παρόμοιοι με τους σκανδιναυικούς, μυκηναικούς και κέλτικους θεούς όπως ο Βάαλ-Μπέλ-Απόλλων ή ο Χαντάτ-Δίας με κεραυνό,η Αστάρτη-Αφροδίτη κ.α.
 Ο Μελκάρτ δεν αντιστοιχεί στον δωρικό ημίθεο και γενάρχη Ηρακλή αλλά στον Μελικέρτη γιό της Ινούς(ΙΝΩ) και εγγονό του Φοίνικα Κάδμου,αδελφό της φοινικοπούλας Ευρώπης.(τι άλλη απόδειξη για τη φοινικική καταγωγή όλων των βορείων ευρωπαικών,λαών)!
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΑΕΘΩΝ- Η ιστορία της λευκής φυλής!!!
Οι φοίνικες αναφέρεται ότι ήρθαν από την Ερυθρά θάλασσα(ξανά ο ερυθρός πλανήτης Άρης) και κατοίκισαν στη Χαναάν στο Λίβανο δηλαδή τη
νότια Ιωνία!
Αποίκισαν όλη τη Μεσόγειο έφτασαν στη Βρεττανία και πιθανά στην Αμερική ακολουθώντας το δρόμο των ατλάντων!
Ίδρυσαν την Καρχηδόνα όπου αναπτύχθηκε το τιμοκρατικό,ολιγαρχικό πολίτευμα που περιγράφει ο Αριστοτέλης,ένα πολίτευμα που είναι σχεδόν παγκόσμιο σήμερα με την επικράτηση λίγων πάμπλουτων οικογενειών επί κάθε λαού.
Αυτοί θα λατρέψουν τον Βάαλ-Κρόνο αδελφό του Ιαπετού-Ιάφεθ και θα θυσιάζουν τα παιδιά τους σε αυτόν μαζικά λίγο πριν πέσει στους Ρωμαίους το 146 π.χ.
Οι Ίωνες ίδρυσαν ανατολικά την Αθήνα,τη γενέτειρα των αστών, ώστε με τις 2 μητροπόλεις τους να κυριαρχήσουν σε όλη τη Μεσόγειο.
Αυτός ήταν ο σκοπός της Σικελικής εκστρατείας που σαμποτάρισε έντεχνα το δωρικό ιερατείο(γεγονός των ερμοκοπιδών) με τον μέγιστο Σωκράτη(ο μελαγ-χροινός Σωκράτης ουδέποτε «μυήθηκε» στα φοινικικά ελευσίνια μυστήρια) και τον ηρωικό Αλκιβιάδη.
Ο Σωκράτης και ο Αλκιβιάδης θα το πληρώσουν αργότερα με το θάνατο τους!
Η Γέφυρα των Αθηναίων-Καρχηδονίων απέτυχε αλλιώς θα είχαν ήδη κυριαρχήσει σε όλο τον κόσμο από τότε!

Όλη η ιστορία του πλανήτη θα σημαδευτεί από τότε με την προσπάθεια της λευκής φυλής να κυριαρχήσει παντού σε όλο τον πλανήτη.
Οι κονκισταδόροι ισπανοί με τη γενοκτονία των ινδιάνων,οι αποικιοκράτες γάλλοι με τη γενοκτονία των αφρικανών,οι άγγλοι με τη γενοκτονία των αυστραλών και των ινδών, οι ολλανδοί με τη γενοκτονία ινδονησίων,οι πορτογάλλοι με τη γενοκτονία των βραζιλιάνων κ.ο.κ.
Ο Χίτλερ θα εξιστορήσει την καθαρότητα της αρείας λευκής φυλής και την καταγωγή της από τη Θούλη που δεν είναι παρά ο πλανήτης Φαέθων και η αποικία του Άρης.
Τα ολοκαυτώματα των γηγενών κίτρινων χαζάρων(αζέρων) ιουδαίων και άλλων κατώτερων φυλών είναι γνωστή.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΑΕΘΩΝ- Η ιστορία της λευκής φυλής!!!
Η νίκη του κατώτερου μέλανα αμερικανού Τζέσε Όουενς στους ολυμπιακούς του Βερολίνου του στοίχισε πολύ!
Η επέμβαση του αφανούς δωρικού ιερατείου (κόκκινος στρατός και Στάλιν) στην έκβαση του Β’Π’Πολέμου θα ήταν ξανά τότε αποφασιστική για το μέλλον του πλανήτη και για να μπορεί σήμερα ο άνθρωπος να μιλά και να εκφράζεται ελεύθερα!
Οι λευκοί άνθρωποι ,όπως τους έλεγαν οι γηγενείς Ινδιάνοι της Αμερικής,έσφαξαν,εκμεταλεύτηκαν,κυριάρχησαν παντού.Όμως η φυλή τους σαν επέμβαση της φύσης μοιάζει να εξωθείται από τον πλανήτη.Ο πολλαπλασιασμός των γηγενών μαύρων και κίτρινων πληθυσμών οι μεικτοί γάμοι με την αναγκαστική εξάλειψη του ρατσισμού, οδηγεί στην αργή και σταθερή αφομοίωση της λευκής φυλής από τις γηγενείς και τη δημιουργία μιας ενιαίας πλανητικής φυλής που θα αντιπροσωπεύει την παγκόσμια ειρήνη και αρμονία όλων των κατοίκων της Γης,ανεξαρτήτως χρώματος,γλώσσας,θρησκείας!

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: