ΔΕΙΤΕ τι ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ για τα Γράμματα «Ε» και «Λ» σε Νομίσματα της Αμφίπολης !!! | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

ΔΕΙΤΕ τι ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ για τα Γράμματα «Ε» και «Λ» σε Νομίσματα της Αμφίπολης !!!

7 Σεπτεμβρίου 2018 14:51:00

Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΔΑ (Λ) ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ

Είναι γνωστό στους ενασχολούμενους με τα νομίσματα, ότι το λάμδα (Λ) με τον πυρσό (1,2,3) ή μόνο το λάμδα (4,5), παραπέμπουν στην Αμφίπολι. Εκεί στην αναγνώριση του τόπου κοπής, σταματά το θέμα.
Το γιατί και η σημασία του συμβολισμού, δεν απασχόλησε ποτέ κανέναν!!! Είναι το σημείο ακριβώς που χάνουμε την ιστορία μέσα από τα χέρια μας. Ετυμολογικά το ΛΑ+Μ+ΔΑ, αν αναλυθεί οδηγεί σε ένα απλό συμπέρασμα, το οποίο όπως όλα τα απλά πράγματα κρύβει μια μεγάλη αλήθεια. Η συλλαβή ΛΑ σημαίνει ουράνια προέλευση, αλλά και Ήλιος, το γράμμα Μ, ιερή μονάδα, και το ΔΑ την γη ή το γήινο. Στην πράξη λοιπόν θα πει, την
ουράνια παρέμβαση της ιερής μονάδας στα γήινα. Αυτό υποδεικνύει και το σχήμα του γράμματος.
Από ένα σημείο ψηλά στον ουρανό (ιερή μονάς – Ήλιος), ξεκινούν δυο πλευρές που ορίζουν περιοχή. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ. Στον ουρανό υπήρχαν οι ΟΥΡΑΝΙΔΕΣ και γι αυτό από την ιδιότητα της Αμφίπολης, προέκυψε το ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ (ΠΟΛΗ) που αναγράφεται στο νόμισμα 3.
Αυτόματα για την Αμφίπολι θα πει αυτό, απαραίτητα ναός του Ήλιου!!! Αυτό υποδεικνύει το νόμισμα του Φιλίππου (4), όπου κάτω από την σκέπη του λάμδα υπάρχει κύκλος!!! Πρόκειται για τον δίσκο του Ήλιου, που αποκαλύφθηκε και τον ονομάζουμε ΠΕΡΙΒΟΛΟ.
Τι υπάρχει εκεί μέσα, περιγράφεται από νομίσματα, αλλά και από «πηγές» !

Αμφίπολη - νομίσματα

Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ (Ε) ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ

Με το λάμδα, ολοκληρώνει την διαδικασία το γράμμα έψιλον (Ε), που είναι περισσότερο γνωστό σαν ΔΕΛΦΙΚΟ (γη – αέρας – νερό – πυρ – αιθέρας = ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ). Αφθονεί μόνο του (1) στα νομίσματα της Αμφίπολης, αλλά και βρίσκεται πολλές φορές εγχάρακτο στο μνημείο που αποκαλύφθηκε. Σαν συνέχεια του λάμδα (2) που είναι το σύμβολο της δράσης του ουρανού προς τη γη, το έψιλον αντιδρά και μεταδίδει αυτή σε όλη τη γη. Να ήταν άραγε η Αμφίπολι, η «κεραία εκπομπής» προς άπασες τις κατευθύνσεις;
Το ΛΕ που φαίνεται να στεφανώνει η Νίκη, στο νόμισμα του Αλεξάνδρου (2), είναι όλη η διαδικασία ύπαρξης του κόσμου. Το έψιλον συνδυάζεται επίσης και με την ιερή μονάδα (Μ), αντλώντας από αυτή ενέργεια (3). Η ενέργεια αυτή πεθαίνει, όταν το έψιλον βλέπει αριστερά (4). Εξαιρετικά σπάνια αυτή η χρήση, αφού σε συνδυασμό με το αρχικό του Φιλίππου Φ στο ίδιο νόμισμα, μαρτυρά το θάνατό του.
Είναι ένα πολύ μικρό μέρος από αυτά που υπονοούν τα νομίσματα της Αμφίπολης, επάνω στα οποία συμβολίζεται όλη η θεολογία των αρχαίων. Εφαρμογή στην πραγματικότητα, είναι ο ιερός χώρος της Αμφίπολης με τα δυο κύρια ιερά. Αυτό που εν μέρει αποκαλύφθηκε και αυτό στο λόφο 133, που δεν αγγίχτηκε καν.

Αμφίπολη - νομίσματα

Asterios Tsintsifos


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: