Τρία Μυστήρια που Αμφισβητούν Ιστορία και Αρχαιολογία | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Τρία Μυστήρια που Αμφισβητούν Ιστορία και Αρχαιολογία

13 Σεπτεμβρίου 2018 21:20:00

Ο κόσμος είναι γεμάτος μυστηριώδη και ανεξήγητα φαινόμενα από το παρελθόν που πιθανώς δεν γνωρίζουμε. Εδώ έχουμε μερικές ανακαλύψεις που προκαλούν με κάποιο τρόπο, την ιστορία και την αρχαιολογία.
Ξεκινάμε με τις γραμμές Μωσαϊκό της Κίνας. Αυτές οι παράξενες γραμμές
βρίσκονται στις συντεταγμένες 40 ° 27’28 .56 «N, 93 ° 23’34 .42» Ε.
Πληροφορίες σχετικά με αυτές τις γραμμές είναι πολύ περιορισμένες, ενώ δεν υπάρχει επιστημονική μελέτη. Τα όμορφα σχήματα είναι λαξευμένα στην άνυδρη έρημο της κινεζικής επαρχίας Gansu Shenp.

Τρία μυστήρια που αμφισβητούν ιστορία και αρχαιολογία
Ακριβώς όπως οι μυστηριώδεις γραμμές Νάζκα, φαίνεται ότι αυτά τα σχέδια έγιναν για να δει κάποιος από τον ουρανό. Ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτές οι γραμμές είναι αρκετά νέες και δημιουργήθηκαν το 2004, αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις για αυτό.
Τα μυστηριώδη σχέδια της περιοχής Gansu Sheng που βρίσκονται στην περιοχή των Σπηλαίων Mogao, θεωρούνται ότι είναι ένα Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.
Το ανεξήγητο ειδώλιο Nampa είναι ένα από τα αντικείμενα που φαίνεται να αμφισβητούν την ιστορία και όλα όσα μας έχουν πει στο σχολείο.
Τρία μυστήρια που αμφισβητούν ιστορία και αρχαιολογία
Η παράξενη κούκλα ανακαλύφθηκε το 1889 στη Nampa στο Αϊντάχο, μετά από ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια μίας γεώτρησης πετρελαίου στην περιοχή.
Το μυστηριώδες αντικείμενο έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στον παρελθόν αιώνα, δεδομένου ότι είναι σαφώς κατασκευασμένο από τον άνθρωπο. Ανακαλύφθηκε σε βάθος 320 ποδιών, και σύμφωνα με την ανάλυση που έγινε είχε τοποθετηθεί σε αυτό το σημείο πριν οι άνθρωποι φθάσουν σε αυτό το μέρος του κόσμου.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, τα στρώματα σε αυτό το βάθος χρονολογούνται περίπου 2 εκατομμυρίων ετών.
Το ειδώλιο αποτελείται από χαλαζία και πηλό.
Με το πέρασμα του χρόνου, το ειδώλιο βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση σήμερα. Έχει κυκλικό σχήμα κεφαλής, και τα μάτια και το στόμα του είναι δυσδιάκριτα, ενώ το δεξί πόδι της κούκλας είναι σπασμένο. Σύμφωνα με τους ερευνητές, το ειδώλιο Nampa έχει περίεργα γεωμετρικά σημάδια στην επιφάνειά του που είναι μόλις ορατά.
Ανάμεσα στα πολλά μυστήρια στην έρημο Σαχάρα, υπάρχει ένα μυστήριο που έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ των αρχαιολόγων.
Σύμφωνα με την έρευνα, οι πέτρες playa Nabta είναι οι παλαιότερες γνωστές αστρονομικές ευθυγραμμισμένες πέτρες στον κόσμο.
Τρία μυστήρια που αμφισβητούν ιστορία και αρχαιολογία
Πάνω από χίλια χρόνια πριν από τη δημιουργία του Stonehenge, οι άνθρωποι δημιούργησαν έναν κύκλο πέτρας και άλλες δομές στην όχθη μιας λίμνης που είναι προ πολλού αποξηραμένη. Πάνω από 6.000 χρόνια πριν, οι πέτρινες πλάκες περίπου τρία μέτρα σε ύψος σύρθηκαν πάνω από ένα χιλιόμετρο για να δημιουργήσουν αυτόν τον απίστευτο αρχαιολογικό χώρο.
ΠΗΓΗ apocalypsejohn


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: