Ποια είναι η προφητεία που τρέμουν οι Τούρκοι; | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Ποια είναι η προφητεία που τρέμουν οι Τούρκοι;

21 Οκτωβρίου 2018 10:20:00

Ο πρώτος νεοέλληνας ιστορικός, Λαόνικος Χαλκοκονδύλης,ο οποίος έζησε από το 1430 μέχρι το 1490) είχα αναφέρει διάφορες προβλέψεις-προφητείες, οι οποίες, σύμφωνα με τους Τούρκους, μέχρι σήμερα έχουν εκπληρωθεί.
Σε μία από αυτές κάνει λόγο για οριστική διάλυση της Τουρκίας και για εμφάνιση στον τρούλο της Αγίας Σοφίας ενός μεγαλόπρεπη χριστιανικού σταυρού!

Στο σχετικό βιβλίο «Kehanetlerkitabı», το οποίο κυκλοφόρησε το 2017 στην Τουρκία, αποδεικνύεται πως είχε προβλεφθεί η άνοδος και η πτώση της οθωμανικής αυτοκρατορίας, η εγκαθίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας υπό τον ΚεμάλΑτατούρκ και το όνομα του 11ου προέδρου αυτής, που είναι ο ΑμπντουλάχΓκιούλ.
Μετά από αυτόν θα έρθει η μεγάλη σύγκρουση με χριστιανικές δυνάμεις και η χώρα θα καταρρεύσει οριστικά και μάλιστα προβλέπεται η ανάδυση των σταυρών στον τρούλο της Αγίας Σοφίας και των μεγάλων τζαμιών της Πόλης.
Αυτό λένε πως θα γίνει από κάποιους που στα χέρια θα κρατούν όπλα.
Οι εν λόγω προφητείες, (kehanetler), όπως τις χαρακτηρίζουν οι ίδιοι οι Τούρκοι αποτελούν μέχρι σήμερα αντικείμενο πολλών ζυμώσεων σε σχέση με το κατά πόσο θα επαληθευτούν, όπως επαληθεύτηκαν οι προηγούμενες.
Ο Λαόνικος Χαλκοκονδύλης ήταν Έλληνας ιστορικός, μέλος της ομώνυμης αρχοντικής οικογένειας της Αθήνας, η οποία ανέδειξε αρκετούς λογίους κατά τον 15ο αιώνα.
ΠΗΓΗ https://www.pentapostagma.gr
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ : Η ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ. ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ.


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: