ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ : Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ 2 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ : Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ 2 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ

29 Νοεμβρίου 2018 23:41:00

Το νόμισμα μνημονεύει την εκατονταετηρίδα από την ίδρυση της Δημοκρατίας της Αυστρίας.
Στις 21 Οκτωβρίου 1918, τα εκλεγμένα γερμανικά μέλη του Reichsrat (κοινοβούλιο της αυτοκρατορικής Αυστρίας) συναντήθηκαν στη Βιέννη ως Προσωρινή Εθνοσυνέλευση για τη γερμανική Αυστρία (Provisorische Nationalversammlung für Deutschösterreich).


 Στις 30 Οκτωβρίου, η συνέλευση ίδρυσε τη Δημοκρατία της Γερμανίας στην Αυστρία διορίζοντας μια κυβέρνηση, η οποία ονομάζεται Staatsrat. Αυτή η νέα κυβέρνηση προσκλήθηκε από τον αυτοκράτορα να συμμετάσχει στην  απόφαση σχετικά με την προγραμματισμένη ανακωχή με την Ιταλία, αλλά απέφυγε από αυτή την επιχείρηση.

Το κέρμα απεικονίζει το άγαλμα του Παλλά Αθηνά που στέκεται μπροστά στο νεοκλασικό κτίριο του
 Αυστριακού Κοινοβουλίου στη Βιέννη. Η θεά της σοφίας, ενσάρκωση της σοφίας, της λογικής και του στρατηγικού ταλέντου, συμβολίζει το αυστριακό κοινοβούλιο. Αριστερά το έτος “2018” με κάτω από το γράψιμο “100 JAHRE”στην κάτω δεξιά γωνία το τοξωτό “REPUBLIK ÖSTERREICH”.


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: