Η τέλεια ευθυγράμμιση των αρχαίων μνημείων
Η τέλεια ευθυγράμμιση των αρχαίων μνημείων  Οι πρόγονοί μας, είχαν το δικό τους τρόπο τεχνικής, τεχνολογίας και κατασκευής, δημιουργώντας φανταστικές μέγα δομές και μνημεία, που ακόμα και σήμερα δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε.
Η γνωστή Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας είναι μία δομή που κατασκευάστηκε με μια καταπληκτική ακρίβεια. Βλέπει τον Βορρά με ένα πολύ μικρό περιθώριο λάθους. 
Σήμερα υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που παραμένουν αναπάντητες σχετικά με την ακρίβεια της δομή της.

 
Απλά φανταστείτε, πώς ήταν δυνατόν οι άνθρωποι να χτίσουν το θεόρατο κτίριο που συνολικά ζυγίζει 6 εκατομμύρια τόνους; Η απάντηση δεν έχει δοθεί και πιθανότατα να μην δοθεί ποτέ. Γεγονός που αφήνει περιθώρια για πάσης φύσεως θεωρίες συνωμοσίας.
 
Η τέλεια ευθυγράμμιση των αρχαίων μνημείων
 
Υπάρχουν αμέτρητες τοποθεσίες σε όλον τον κόσμο που φαίνεται να συνδέονται με κάποιο τρόπο. Αν ρίξετε μια ματιά σε αρχαιολογικούς χώρους στο χάρτη, όπως οι Γραμμές Nazca, το Μάτσου Πίτσου, το Νησί του Πάσχα, το Mohenjo Daro, και το Tassili n’Ajjer, θα παρατηρήσετε μια σύνδεση που παραπέμπει ίσως σε ένα αρχαίο «κώδικα» που περιέχεται μέσα σε αυτές τις δομές.
 
Αν συνδέσουμε όλες τις αυτών των δομών, δημιουργούν έναν τέλειο κύκλο στον πλανήτη μας. Δείτε την εικόνα παρακάτω για να κατανοήσετε την πολυπλοκότητα αυτής της μυστηριώδους ευθυγράμμισης.
 
Η τέλεια ευθυγράμμιση των αρχαίων μνημείων
Προσπαθούσαν οι αρχαίοι να πουν κάτι στις μελλοντικές γενιές; Ή, είναι πιθανό ότι αυτή η συναρπαστική σύνδεση δεν είναι τίποτα περισσότερο από άλλη μία παράξενη σύμπτωση;
Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: