Σας μυριζει Θειάφι ; Έρχεται κάτι ; Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Σας μυριζει Θειάφι ; Έρχεται κάτι ; Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ

31 Ιανουαρίου 2019 22:49:09

Από το πρωί μύριζε έντονα θειάφι . Αργότερα που απομακρύνθηκα από τo σπίτι  μου κατάλαβα ότι, όπου πήγαινα, η οσμή από το θειάφι δεν χανόταν. Ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας που πήγα μύριζε έντονα θειάφι, παρόλο το καυσαέριο που έχει το κέντρο και τις οσμές από τα καταστήματα. Κατά τη 13:30 με 14:30 η οσμή από θειάφι ήταν ακόμη πιο έντονη. Η απόχρωση της ατμόσφαιρας καθώς και η οσμή του θειαφιού συνεχίστηκε όλη την ημέρα μέχρι τώρα πάρα την βροχή.

Είναι γεγονός ότι η οσμή από θειάφι έχει παρατηρηθεί και από άλλους , καθώς και η ανησυχία των σκυλιών  λίγες ώρες πριν από σεισμό.

Εσείς τι λέτε για αυτό ;

Το θειάφι στην Παράδοση

Το θείο έχει χρησιμοποιηθεί στην αντιμετώπιση ασθενειών, όπως για παράδειγμα εκζεμάτων, και στη θεραπεία μυκήτων. Είναι επίσης ένα από τα παραδοσιακά συστατικά του μπαρουτιού.

Στους μύθους ήταν πάντα συνυφασμένο με την Κόλαση. Υπάρχουν ιστορίες για δαίμονες που ξερνούσαν θειάφι, και για άλλους δαίμονες που ζούσαν στην Κόλαση μέσα σε λάκκους από θειάφι και φωτιά.

Sulfur_symbolΤο Σύμβολο του Θειαφιού

Είναι ένα λιγότερο γνωστό σύμβολο του Σατανισμού. Δεν εμφανίστηκε στις ΗΠΑ παρά μόνο μετά τη δεκαετία του ′60, αλλά εικάζεται ότι είναι ακόμα πιο παλιό. Η Εκκλησία του Σατανά την οποία ίδρυσε ο Anton Lavey στα τέλη των ′60s κατέστησε αυτό το αποκρυφιστικό σύμβολο πιο ευρέως γνωστό.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

 

 


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


One thought on “Σας μυριζει Θειάφι ; Έρχεται κάτι ; Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ”

  1. Ο/Η Coutsomitelli Anna λέει:

    Θα έλεγα ότι πρόκειται για σεισμό Το άλλο ενδεχόμενο δεν με ανησυχεί !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: