ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΔΙΕΒΑΛΑΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ : Διάλεξη καθηγητή κ. Μάνου Δανέζη υπό την αιγίδα του Υπάτου Συμβουλίου της Ελλάδος η δεύτερη ανοιχτή διάλεξη του κύκλου Ο Φιλοσοφικός Τεκτονισμός Συνομιλεί με Σύγχρονους Στοχαστές. ( ΑΡΘΡΟ ΧΡ. ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ)

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΔΙΕΒΑΛΑΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ : Διάλεξη καθηγητή κ. Μάνου Δανέζη  υπό την αιγίδα του Υπάτου Συμβουλίου της Ελλάδος η δεύτερη ανοιχτή διάλεξη του κύκλου Ο Φιλοσοφικός Τεκτονισμός Συνομιλεί με Σύγχρονους Στοχαστές. ( ΑΡΘΡΟ ΧΡ. ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ)

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ? ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΕΓΩ Ο ΒΛΑΚΑΣ ? ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ.  ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο Κ.ΔΑΝΕΖΗΣ Ο <<ΜΕΓΑΛΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΝΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ>> ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ . 

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

ΧΡ. ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

Δελτίο Τύπου: Διάλεξη καθηγητή κ. Μάνου Δανέζη

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπάτου Συμβουλίου της Ελλάδος η δεύτερη ανοιχτή διάλεξη του κύκλου Ο Φιλοσοφικός Τεκτονισμός Συνομιλεί με Σύγχρονους Στοχαστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις πραγματοποιούνται με Πανεπιστημιακούς μη τέκτονες, από τους οποίους και μέσω του διαλόγου επιθυμούμε να έχουμε τη σημερινή επιστημονική τους θέση και συμβολή σε θεμελιώδη και πανανθρώπινα ερωτήματα.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Υ.Μ.Τ. Κραταιότ.: αδελφός Ι. Πουλκούρας εξηγώντας περί των συγκεκριμένων βασικών εννοιών του Φιλοσοφικού Τεκτονισμού, τον Απωλεσθέντα Λόγο και το Άρρητο.

Στην πρώτη μας συνάντηση συζητήσαμε με τον φιλόσοφο κ. Στέφανο Ροζάνη και στη δεύτερη με τον καθηγητή αστροφυσικής κ. Μάνο Δανέζη ο οποίος προσέγγισε το θέμα σε μια διάλεξη με τίτλο ο Κενός Χώρος ως Δημιουργός της Υλικής Πραγματικότητας.

Εκ της Μεγάλης Γραμματείας.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: