Στις φλόγες το TCG Anadolu: Σοβαρές ζημιές για το αεροπλανοφόρο της Τουρκίας – Κόλαση στα ναυπηγεία Tuzla . ΤΟ ΕΚΑΨΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΑΝΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Στις φλόγες το TCG Anadolu: Σοβαρές ζημιές για το αεροπλανοφόρο της Τουρκίας – Κόλαση στα ναυπηγεία Tuzla . ΤΟ ΕΚΑΨΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΑΝΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ  Διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι φωτιά ξέσπασε τη νύχτα στα ναυπηγεία της Tuzla, στην Κωνσταντινούπολη, πάνω στο πρώτο τουρκικό αεροπλανοφόρο Anadolu.

Η πυρκαγιά φέρεται να κατασβέστηκε από τους εργαζόμενους του ναυπηγείου μαζί με δυνάμεις της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή απώλειες.

Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται. Προς το παρόν δεν υπάρχει οποιαδήποτε πληροφορία αναφορικά με το τι την προκάλεσε, άρα και αν η φωτιά θα καθυστερήσει την εξέλιξη της ναυπήγησης και πόσο.

Το «TCG Anadolu» θα παραμείνει σε υπηρεσία για 40 χρόνια και από τη στιγμή που θα παραδοθεί στο Τουρκικό Ναυτικό θα γίνει η νέα του ναυαρχίδα. Το «TCG Anadolu» κοστίζει στην Τουρκία γύρω στα $650 εκατ., ενώ η εγχώρια συμμετοχή στην κατασκευή του αγγίζει το 65%.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ : ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ  . ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: