ΕΝΑ ΘΡΙΛΕΡ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ : Εξαφανίστηκε τυφέκιο Μ16 από τις Ειδικές Δυνάμεις – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ

ΕΝΑ ΘΡΙΛΕΡ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ : Εξαφανίστηκε τυφέκιο Μ16 από τις Ειδικές Δυνάμεις – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ  Εξαφανίστηκε τυφέκιο Μ16 από τις Ειδικές Δυνάμεις – Ανακοίνωση ΓΕΣ – Κινητοποίηση της Μονάδας για τον εντοπισμό του

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Μεγάλο Πεύκο, όπου στο στρατόπεδο υπάρχουν το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων ΚΕΕΔ, η Ζ’ ΜΑΚ και το Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών ΕΤΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κλοπή έγινε από τον οπλοβαστό και έχει σημάνει συναγερμός στη Μονάδα για τον εντοπισμό του στελέχους που το πήρε και το εξαφάνισε.

Εικάζεται ότι μπορεί ο δράστης να μην έχει προφθάσει να βγάλει το τυφέκιο εκτός στρατοπέδου.

Ήδη με εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ υψηλόβαθμα στελέχη έχουν μεταβεί στο στρατόπεδο για να συντονίσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του οπλισμού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν στο συγκεκριμένο στρατόπεδο των Ειδικών Δυνάμεων, έχουν σημειωθεί άλλα δυο τέτοια περιστατικά, το ένα με FN και το άλλο με Μ16, τα οποία όμως βρέθηκαν μετά από μερικές ημέρες.

Οι παλαιότεροι θυμούνται ότι τα δυο εξαφανισθέντα τυφέκια, τα είχαν θάψει σε σημεία του στρατοπέδου και εμφανίστηκαν ως δια …μαγείας μερικές ημέρες αργότερα.

Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί και αυτό.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, τις απογευματινές
ώρες της 13ης Μαΐου 2019, διαπιστώθηκε απώλεια ενός ατομικού τυφεκίου,
από Στρατόπεδο της περιοχής Νέας Περάμου, του Νομού Αττικής.

Είναι σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.) για τη διερεύνηση
των συνθηκών κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό.

Συνταγματάρχης (ΑΣ) Ιωάννης Χειμαριός
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

ΠΗΓΗ https://www.armyvoice.gr/

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: