Λοβοτομή μέσω ιών και εμβολίων, με σκοπό την εξουδετέρωση του γονιδίου του Θεού ! της Αναστασίας Παπαδάκη
Λοβοτομή μέσω ιών και εμβολίων, με σκοπό την εξουδετέρωση του γονιδίου του Θεού ! της Αναστασίας Παπαδάκη  Στις μέρες μας εκτυλίσσεται, όπως θα διαπιστώσουμε, το σατανικότερο σχέδιο  από καταβολής κόσμου εναντίον της ανθρωπότητας.
Ο Μπίλ Γκέιτς παρουσίασε στο Πεντάγωνο των ΗΠΑ ένα πρότζεκτ, με θέμα την αντιμετώπιση του θρησκευτικού φονταμενταλισμού, στις 13.4.2005.
Το βίντεο της παρουσίασης αυτής, διέρρευσε εδώ και χρόνια.  

Και τι μας λέει εδώ ο Μπίλ Γκέιτς ;
Οτι οι άνθρωποι με θρησκευτικό φονταμενταλισμό, οι θρησκευτικά φανατικοί, όπως τους ονομάζει, έχουν σε υπέρμετρη έκφραση το γονίδιο Vmat2, το γονίδιο του Θεού !
Προτείνει  λοιπόν ο Γκέιτς πως μέσω της διασποράς ενός ιού και κατόπιν ενός εμβολίου θα μπορέσουν να εξουδετερώσουν την (θρησκευτική) συμπεριφορά αυτών των φανατικών ανθρώπων ! 
 
Στην εικόνα Α, ο μεσαίος μετωπικός γύρος του εγκεφάλου ενός ανθρώπου με έντονη θρησκευτική πίστη (Religius Brain).
Και στην εικόνα Β, ο κεντρικός πρόσθιος  λοβός ενός ανθρώπου που δεν έχει θρησκευτικές πεποιθήσεις (Non Religius Brain).
Λοβοτομή μέσω ιών και εμβολίων, με σκοπό την εξουδετέρωση του γονιδίου του Θεού ! της Αναστασίας Παπαδάκη
Τι άλλο μας λέει ;
“Ο ιός θα αδρανοποιεί το γονίδιο Vmat2  (το γονίδιο του Θεού) και θα έχει ως αποτέλεσμα, να μετατρέπει έναν φανατικό σε νορμάλ (!!!) άνθρωπο !!!”
Ρωτάει κάποιος από το ακροατήριο τον Γκέιτς, με  ποιον ιό θα το καταφέρουν αυτό.
Απαντάει ο Γκέιτς : “Σύμφωνα με το παρόν σχέδιο και τα τεστ που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, έχουμε χρησιμοποιήσει ιούς του αναπνευστικού συστήματος, όπως είναι η γρίπη και ρινοϊοί  (Rhinoviruses).  Και πιστεύουμε πως είναι ένας ικανοποιητικός τρόπος για να πετύχουμε την έκθεση του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού.
Μας θυμίζει κάτι αυτό ;
 
Στο τέλος τον ρωτάει κάποιος : “Ποια είναι η ονομασία αυτής της πρότασης ;”
Απάντηση του Γκέιτς : “Το όνομα αυτού του πρότζεκτ, είναι FUN VAX, που σημαίνει εμβόλιο κατά του θρησκευτικού φονταμενταλισμού (VACCINE  for religious FUNDAMENTALISM).
 
Ας συνοψίσουμε :
Χαρτογράφησαν λοιπόν τον ανθρώπινο εγκέφαλο και ανακάλυψαν το γονίδιο του Θεού, το Vmat2 (Dean Hamer), που ευθύνεται για την θρησκευτική πίστη και την πνευματικότητα του ανθρώπου.
Οι άνθρωποι με θρησκευτική πίστη, δεν είναι νορμάλ άνθρωποι !
Η θρησκευτική πίστη πρέπει να εξουδετερωθεί, να εξαλειφτεί, να εξοντωθεί !
Μόνο ο λοβοτομημένος διά των εμβολίων άνθρωπος, θα είναι ένας νορμάλ άνθρωπος !
Με ποιον τρόπο; Με έναν ιό, που οι ίδιοι οι παγκοσμιοποιητές έχουν φροντίσει να διασπείρουν και με ένα εμβόλιο κατά του ιού, που οι ίδιοι παγκοσμιοποιητές θα μας προσφέρουν (μάλλον θα μας εξαναγκάσουν να το λάβουμε) !
Ποιος ιός ; ιός του αναπνευστικού συστήματος, όπως είναι η γρίπη και οι ρινοϊοί, όπως είναι ο τωρινός Coronavirus!
Μα δεν αποτελούν όλα αυτά το παγκόσμιο σκηνικό που ζούμε σήμερα ;
Δεν βλέπουμε ολοφάνερο τον μανιώδη, λυσσαλέο και παράλογο πόλεμο εναντίον της τέλεσης των ιερών μυστηρίων της εκκλησίας ; (Θεία Λειτουργία, Θεία Κοινωνία)
Ας μη γελιόμαστε… Το τεστ, η δοκιμή, το πείραμα έγινε στον πολυετή πόλεμο των ΗΠΑ εναντίον του Αφγανιστάν.
Εμείς σήμερα ζούμε την παγκόσμια πρεμιέρα !
 
Πωπωωωω Θράσος !!!
Πωπωωωω Ύβρις !!!
Η Ύψιστη Ύβρις ενάντια στην Κορωνίδα της Δημιουργίας, τον άνθρωπο !!!
Για αυτό και τον ονόμασαν Κορωνοϊό !!!
Η Ύψιστη Ύβρις ενάντια στον ίδιο τον Δημιουργό !!!
Η μεγαλύτερη, όμως η τελευταία ανταρσία του Διαβόλου, που νομίζει πως μπορεί με τα δαιμονικά του φίλτρα και δηλητήρια, να ξεριζώσει, να εκθρονίσει από τον νού και την ψυχή του ανθρώπου, τον Θεό !!!
Δεν πρέπει λοιπόν να αντισταθούμε με όλη μας την δύναμη σε αυτά τους τα σχέδια και την επέμβαση τους στα μύχια της ψυχής, της καρδιάς, του νου, αλλά και του σώματός μας ;
Θα ρθει η στιγμή που θα πρέπει ο καθένας από εμάς να κάνει την επιλογή του, όπως μας προειδοποίησε ο Ιωάννης ο Θεολογος στην Αποκάλυψη, ο οποίος μας προειδοποιεί 2000 χρόνια πριν για τις έσχατες μέρες.
Ας  δούμε το  πως διευκρινίζει, περιγράφει, στην ουσία το πως προφητεύει ο μακαριστός π. Αθανάσιος Μυτιληναίος, την διαφορά μεταξύ των μαρτυρίων των πρώτων Χριστιανών και των μαρτύρων της εποχής των εσχάτων χρόνων. Μαρτύρια που “θα σου παραλύουν τον νου, τη βούληση…” 
Τὴν περίοδο τῶν διωγμῶν ἀγαπητοί μου, ἦταν βέβαια ἕνα βασανισμὸς τοῦ σώματος φρικώδης ὅμως δὲν ὑπῆρχε ἐπηρεασμὸς τοῦ νοῦ καὶ τῆς ψυχῆς. Ἐνῶ στὰ μαρτύρια τῶν ἐσχάτων θὰ ἔχουμε ἐπηρεασμὸ καὶ τῆς ψυχῆς καὶ αἱ μέθοδοι θὰ εἶναι σατανικότερες. Γιατί; Διότι θὰ σοῦ βάζει χημικὰ πράγματα μέσα σου καὶ θὰ σοῦ παραλύει τὸ νοῦ, τὴ βούληση, θὰ σοῦ παραμορφώνει τὸ συναίσθημα καὶ θὰ σοῦ ἀποπροσανατολίζει τὸ νοῦ. Αὐτὰ ἐδοκιμάστηκαν στὴν ἐποχή μας, εἶναι πασίγνωστα αὐτά. Συνεπῶς πὼς θὰ μπορέσεις νὰ ὁμολογήσεις Χριστὸν καὶ νὰ μὴν προσκυνήσεις τὸν ἀντίχριστον; Φοβερὸν τὸ μαρτύριον! Γι’ αὐτὸ εἶναι ἀνάγκη ἡ φυγή! Θὰ τὸ πῶ ἄλλη μία φορά. Εἶναι ἀνάγκη ἡ φυγή! Διότι σὲ αὐτὸ τὸ μαρτύριο δὲν ξέρουμε ἂν μπορέσουμε, ὄχι νὰ αντέξουμε, ἀλλὰ πὼς θὰ τεθοῦμε ποιὰ θὰ εἶναι ἡ διάθεσή μας ὅταν μᾶς βάλουν χημικὰ πράγματα μέσα μας. Ἕνα τέταρτο στοιχεῖο εἶναι ἡ πλάνη. Ὁ ἀρχαῖος μάρτυς γνώριζε σαφῶς τί εἶναι ὁ χριστιανισμὸς καὶ τί εἶναι ἡ εἰδωλολατρία. Ἤξερε λοιπὸν ὅτι ἐγὼ εἶμαι χριστιανὸς ἀπέναντι μοῦ ἔχω νὰ πολεμήσω τὴν εἰδωλολατρία. Ἐφόσον ἐκκοσμικεύθηκε καὶ ὁ χριστιανισμὸς τὰ πράγματα εἶναι ἀσαφῆ. Ἡ πίστις εἶναι ἀσαφής! Καὶ τὸ σπουδαῖον εἶναι ὅτι θὰ ὑπάρχει τὸ θαῦμα ὡς δαιμονικὸ στοιχεῖο. Θαύματα θὰ κάνει ὁ ἀντίχριστος. Οἱ εἰδωλολάτρες δὲν ἔκαναν θαύματα. Γενικὰ θὰ ἐπικρατεῖ ἡ πλάνη καὶ θὰ εἶναι δυσδιάκριτη ἡ ἀλήθεια γιὰ τοὺς ἐκκοσμικευμένους χριστιανούς.

Γι’ αὐτὸ λέει ὁ Κύριος: “…ἐγερθήσονται γὰρ ψευδόχριστοι καὶ ψευδοπροφήται καὶ δώσουσιν σημεῖα μεγάλα καὶ τέρατα ὥστε πλανῆσαι εί δυνατὸν καὶ τοὺς ἐκλεκτούς.”

 
Το λινκ για το δίλεπτο απόσπασμα της ομιλίας του π. Αθανάσιου Μυτιληναίου :
 
Και τέλος το λινκ για το βίντεο με τον Μπιλ Γκέιτς :
ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

1 thought on “Λοβοτομή μέσω ιών και εμβολίων, με σκοπό την εξουδετέρωση του γονιδίου του Θεού ! της Αναστασίας Παπαδάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: