Το φρούτο παπάγια θετικό στον κορωνοιό.Ο Πρόεδρος της Τανζανίας έλεγξε τα διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοιό και η παπάγια βρέθηκε θετική.”Κάτι συμβαίνει”

Το φρούτο παπάγια θετικό στον κορωνοιό.Ο Πρόεδρος της Τανζανίας έλεγξε τα διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοιό και η παπάγια βρέθηκε θετική.''Κάτι συμβαίνει''  Τα γεγονότα:
Ο πρόεδρος της Τανζανίας John Magufuli απέρριψε τα εισαγόμενα διαγνωστικά τεστ του κορωνοϊού ως ελαττωματικά, λέγοντας ότι έβγαλαν θετικά αποτελέσματα σε δείγματα που ελήφθησαν από μια αίγα και απο το φρούτο παπάγια.
Αναλογιστείτε:
Πόσα από αυτά που μας λένε είναι ψέματα;
Πόσα είναι αλήθεια;
Τι συμβαίνει πραγματικά με το νέο κορωνοιό, τα τεστ, τα ποσοστά θανάτου και τα ποσοστά θνησιμότητας από λοιμώξεις;

Υπάρχουν ισχυροί άνθρωποι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν με κάποιο τρόπο τον κορωνοϊό;
Τα διαγνωστικά τεστ κορωνοιού που έχουν σταλεί στην Τανζανία της Αφρικής, δέχτηκαν πυρά από τον πρόεδρό τους, John Magufuli.
Ο Magufuli ισχυρίζεται ότι τα διαγνωστικά τεστ κορωνοιού είναι ελαττωματικά, δεδομένου ότι έβγαλαν θετικά αποτελέσματα σε δείγματα που ελήφθησαν από φρούτα pawpaw καθώς και από αίγα.
Το φρούτο παπάγια θετικό στον κορωνοιό.Ο Πρόεδρος της Τανζανίας έλεγξε τα διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοιό και η παπάγια βρέθηκε θετική.''Κάτι συμβαίνει''

Αφού τα  διαγνωστικά τεστ κορωνοιού εισήχθησαν από το εξωτερικό, διέταξε τις δυνάμεις ασφαλείας της Τανζανίας να ελέγξουν την ποιότητα των τεστ. Για να το κάνουν αυτό, έλαβαν πολλαπλά δείγματα και εκτός απο ανθρώπινα δείγματα, έλαβαν και δείγματα από μια παπάγια, μια αίγα και ένα πρόβατο. Τους έδωσαν ανθρώπινα ονόματα και ηλικίες και στη συνέχεια υποβλήθηκαν στο εργαστήριο της Τανζανίας για δοκιμές κορωνοϊού, ενώ οι τεχνικοί εργαστηρίου σκόπιμα δεν γνωρίζαν την προέλευση των δειγμάτων.

Ο πρόεδρος δήλωσε ότι τα δείγματα της παπάγιας και της αίγας βρέθηκαν θετικά για την COVID-19, και ως αποτέλεσμα, δήλωσε την πεποίθησή του ότι αυτό σήμαινε ότι είναι πιθανό ότι μερικοί άνθρωποι βρέθηκαν ως θετικοί ενώ στην πραγματικότητα δεν είχαν μολυνθεί από τον κοροναϊό, αλλά και το αντίθετο.
Είπε ότι
Κάτι συμβαίνει. Δεν πρέπει να αποδεχθούμε ότι κάθε βοήθεια που στέλνεται προορίζεται να είναι καλή για αυτό το έθνος.”
Τι σημαίνει όμως αυτό;
Υπονοεί ότι η εξωτερική βοήθεια έχει άλλη ατζέντα;
Σε αυτήν την περίπτωση, για να κάνει ίσως τον κοροναϊό περισσότερο θέμα από ό, τι είναι στην πραγματικότητα;
Υποδηλώνει ότι υπάρχει χειραγώγηση και «σαμποτάζ» όσον αφορά τους αριθμούς των κρουσμάτων;

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα διαγνωστικά τεστ τέθηκαν υπό αμφισβήτηση.
Στην πραγματικότητα, πολλές χώρες είχαν ελαττωματικά διαγνωστικά τεστ  και τεστ που βρέθηκε ότι έχουν μολυνθεί με τον ιό καθώς και με βακτήρια.

Πριν από λίγο καιρό, η Daily Telegraph ανέφερε ότι βρετανικά εργαστήρια θα καθυστερήσουν στην παράδοση ορισμένων από τα συστατικά των τεστεπειδή εντοπίστηκαν ίχνη του ιού.
Τα νέα των μολυσμένων δοκιμαστικών τεστ είναι αρκετά άφθονα, αρκεί μια απλή αναζήτηση στο Διαδίκτυο.

Υπάρχουν πολλοί εντός των πολιτικών, της υγείας και των επιστημονικών σφαιρών που έχουν εκφράσει αυτήν την πεποίθηση σε όλο τον κόσμο εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Η ιδέα ότι βλέπουμε ελαττωματικούς αριθμούς, και ότι ο φόβος και η υστερία χρησιμοποιούνται για να εξυπηρετήσουν μια απόκρυφη ατζέντα και ότι η COVID-19 δεν είναι πραγματικά τόσο επικίνδυνη όσο έχει φτιαχτεί. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, μπορείτε να περιηγηθείτε σε μερικά από τα άρθρα μας σχετικά με το νέο κορωνοιό που δημοσιεύονται παρακάτω.

Το Σάββατο, ο Magufuli ανακοίνωσε επίσης ότι είχε υποβάλει μια παραγγελία για μια θεραπεία με βότανα για τον κοροναϊό που προκηρύχθηκε από τον πρόεδρο της Μαδαγασκάρης. «Έχω ήδη γράψει στον πρόεδρο της Μαδαγασκάρης και σύντομα θα στείλουμε ένα αεροπλάνο για να πάρουμε το φάρμακο έτσι ώστε η Τανζανία να μπορεί επίσης να επωφεληθεί από αυτό», είπε. Το φυτικό φάρμακο, που ονομάζεται «Covid Organics» και παρασκευάστηκε από το Malagasy Institute for Applied Research, παρασκευάζεται από την Αρτεμισία, ένα φυτό που καλλιεργείται στο νησί της Μαδαγασκάρης στον Ινδικό Ωκεανό.

Είναι ενδιαφέρον ότι διερευνά και άλλες επιλογές που αυτή την εποχή  φαίνεται να είναι επικίνδυνο να το κάνει κάποιος  επειδή  συνεχώς «δέχεται επίθεση» για κάτι τέτοιο. Αυτό έχει παρατηρηθεί ειδικά σε διαδικτυακούς τομείς, για παράδειγμα, το YouTube απαγορεύει τώρα περιεχόμενο κορανοϊού που έρχεται σε αντίθεση με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το Vimeo απαγόρευσε πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ που εκθέτει την επιρροή που έχουν οι φαρμακευτικές εταιρείες στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ενώ είμαστε στο θέμα των απαγορεύσεων, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το Wikileaks παρείχε επίσης σημαντική διαρροή σχετικά με την επιρροή που έχουν οι φαρμακευτικές εταιρείες στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Θα σκεφτόσασταν ότι εάν οι ομοσπονδιακοί ρυθμιστικοί οργανισμοί υγείας και οι οργανισμοί υγείας σε όλο τον κόσμο ενδιαφέρονται πραγματικά για την επίλυση θεμάτων υγείας, θα εξέταζαν όλες τις πιθανές θεραπείες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν είναι σε θέση να αποφέρουν κέρδος.
Αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει, και τίποτα δεν θα λειτουργήσει, εκτός από ένα εμβόλιο.
Ειναι όμως αλήθεια αυτό; 
Γιατί άνθρωποι όπως ο Μπιλ Γκέιτς λένε στον κόσμο ότι τίποτα δεν θα επιστρέψει εντελώς φυσιολογικό έως ότου ένα εμβόλιο φτάσει σε δισεκατομμύρια ανθρώπους;

Είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε τη Μαδαγασκάρη, την Τανζανία και άλλες χώρες όπως η Κούβα να εκφράζουν την επιτυχία που είχαν με άλλες θεραπείες. Η Κίνα επίσης, οι γιατροί και τα νοσοκομεία χρησιμοποιούν ενδοφλέβια βιταμίνη C εκεί και είχαν επιτυχία, αλλά για την Δύση είναι «ψεύτικες ειδήσεις». Η υδροξυχλωροκίνη έχει επίσης προκαλέσει αρκετή αντιπαράθεση.

Είναι σίγουρα ενδιαφέρουσες οι στιγμές που ζούμε, ειδικά όταν υπάρχει ένας ψηφιακός αυταρχικός  Οργουελιανός ελεγκτής που φαίνεται να περιπολεί στο Διαδίκτυο λέγοντας στους ανθρώπους τι είναι και τι δεν είναι σωστό.
Δεν πρέπει οι άνθρωποι να έχουν το δικαίωμα να εξετάζουν πληροφορίες, αποδεικτικά στοιχεία και πηγές και να αποφασίζουν από μόνοι τους τι επιλέγουν να πιστέψουν αντί να έχουν κάποια εξουσία να αποφασίζει γι ‘αυτούς; Τι πραγματικά συμβαίνει  εδώ;

Οι απόψεις σχετικά με το νέο κορωνοϊό λογοκρίνονται επίσης, ο Δρ Ron Paul επεσήμανε από το Facebook για να μοιραστεί την άποψή του ότι η «πανδημία» του κορανοϊού θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη φάρσα, με τον «πραγματικό κίνδυνο της νόσου να υπερβάλλεται μαζικά από εκείνους που επιδιώκουν να κέρδος – οικονομικά ή πολιτικά – από τον επακόλουθο πανικό ….
Αυτό δεν σημαίνει ότι η ασθένεια είναι ακίνδυνη.
Χωρίς αμφιβολία οι άνθρωποι θα πεθάνουν από τον κορωνοϊό.
Όσοι ανήκουν σε ευάλωτες κατηγορίες πρέπει να λαμβάνουν προφυλάξεις για να περιορίσουν τον κίνδυνο έκθεσής τους.
Αλλά έχουμε ξαναδει αυτήν την ταινία στο παρελθόν. Η κυβέρνηση υπερεκτιμά μια απειλή ως δικαιολογία για να αρπάξει περισσότερες από τις ελευθερίες μας. Όταν η «απειλή» τελειώσει, ωστόσο, δεν μας δίνουν ποτέ πίσω τις ελευθερίες μας ».

Παρόμοιες σκέψεις μοιράστηκαν επίσης ο Edward Snowden, και πάλι, πολλοί άλλοι γιατροί και εξέχοντες επιστήμονες στο πεδίο.
Δείτε τα παρακάτω άρθρα για περισσότερα παραδείγματα.
Η COVID-19 φαίνεται να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το 9/11, αλλάζει σε μεγάλο βαθμό την ανθρώπινη συνείδηση ​​με έναν πολύ αναγκαστικό τρόπο.

πηγη

Tanzania’s President Tests Pawpaw Fruit For COVID-19 & It Tested Positive: “Something Is Happening”

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΠΛΑΝΑ  ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: