ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ

Είναι γεγονός ότι έχουν ειπωθεί πάρα πολλά για τον Κορονοϊο και ένα από τα σπουδαιότερα είναι η στατιστική σχετικά με τους θανάτους και τα κρούσματα.
Ολόκληρες χώρες κλειστήκαν μέσα για 1 κρούσμα στο εκατομμύριο και 1 θάνατο στο δισεκατομμύριο. Ακούσαμε από μελιστάλακτους κλαψιάρηδες επιστήμονες να μας αναγελούν μαθηματικά θανάτου και να χαιρόμαστε όταν οι καμπύλες μηδενίζονται και τα κρούσματα μειώνονται.
Όμως παρατήρησα ένα περίεργο μοτίβο. Με 9.108.670 κρούσματα του Κορονοϊου την στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο παρατήρησα μια περίεργη μαθηματική αλληλουχία. Ότι αυξητικό νούμερο και να βάλουμε στα περίφημα site αναζητήσεως όπως το Google και διπλά την φράση new cases με οποιοδήποτε βήμα έχουμε είδηση που να καλύπτει το νούμερο αυτό σε σχέση με τον Κορονοϊο.

Έτσι όπως θα δείτε παρακάτω έχουμε είδηση για 1000 ,1050,1100,1150,1200,1250,1300,1350
1400,1500,1600,1700,1800,1900,2000,3000,4000,5000,6000,10000,20000,30000,50000,100000 κρούσματα.

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ? ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ? Το περίεργο είναι ότι όπως θα δείτε στις αναζητήσεις δεν γραφούμε στο ευρετήριο τίποτα για το κορονοϊο απλά μόνο τον αριθμό ( οποιονδήποτε) και μετά την φράση new cases. Πολύ περίεργο δεν είναι ?

ΧΡ. ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

ΑΘΗΝΑ 23/06/2020

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ 24 SCREENSHOTS

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: