ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ Η ΦΡΕΓΑΤΑ “KEMAL REIS” ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ “ΛΗΜΝΟΣ” – ΑΠΟΧΩΡΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ

ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ Η ΦΡΕΓΑΤΑ “KEMAL REIS” ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ “ΛΗΜΝΟΣ” – ΑΠΟΧΩΡΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ  Εκτός «μάχης» φαίνεται πως τέθηκε η τουρκική φρεγάτα «Κεμάλ Ρέις», η οποία επιστρέφει στη βάση του Ακσάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open, το «Κεμάλ Ρέις», που είχε προσκρούσει με την ελληνική φρεγάτα «Λήμνος», κατευθύνεται ήδη προς το ναύσταθμο του Ακσάζ. Η κίνηση αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνει το γεγονός ότι υπέστη σοβαρές ζημιές μετά το συμβάν με το «Λήμνος» και χρήσει επισκευών.

Σύμφωνα με πληροφορίες λάθος χειρισμοί του κυβερνήτη της τουρκικής φρεγάτας Kemal Reis προκάλεσαν -την περασμένη Τετάρτη- την «επακούμβηση» με την ελληνική φρεγάτα Λήμνος. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν ζημιές στο τουρκικό πολεμικό πλοίο, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αντίθεση με την ελληνική φρεγάτα. Μάλιστα, η φρεγάτα «Λήμνος», μετά το περιστατικό, ήταν απόλυτα αξιόπλοη και συμμετείχε στην κοινή ναυτική άσκηση Ελλάδας-Γαλλίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SPORTIME.GR ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: