Μετά από 10 χρόνια υπογράφηκε προμήθεια ανταλλακτικών για τα Mirage-2000 της ΠΑ | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Μετά από 10 χρόνια υπογράφηκε προμήθεια ανταλλακτικών για τα Mirage-2000 της ΠΑ

29 Σεπτεμβρίου 2020 17:19:10

Υπεγράφησαν τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020, με τις κατασκευάστριες εταιρίες DASSAULT AVIATION, THALES DMS FRANCE SAS και SAFRAN AIRCRAFT ENGINES, οι εκτελεστικές συμβάσεις για την εν συνεχεία υποστήριξη των Mirage Mirage 2000 και Mirage 2000/ – 5 που σημαίνει ότι ο Γολγοθάς της ΠΑ για να έχει τα καλύτερα αναχαιτιστικά της στον αέρα λαμβάνει τέλος μετά από σχεδόν 10 χρόνια!

Και αυτό γιατί η ανάγκη για την υπογραφή της περιβόητης FoS είχε αποφασιστεί(κατόπιν απαίτησης της ΠΑ) το 2008 και οι υπογραφές θα έπρεπε να είχαν “πέσει” μέχρι το 2010 αλλά έφτασε τελικά το Σωτήριο Έτος 2020 για να δουν υπογραφές τα σημαντικά προγράμματα υποστήριξης.

Να σημειώσουμε ότι η σύμβαση ύψους 260 εκατομμυρίων ευρώ είχε περάσει από την Βουλή οι συμφωνίες πλαίσιο με την υπογραφή τους να έχει πραγματοποιηθεί στις  23 Δεκεμβρίου 2019.

Δηλαδή χρειάστηκαν δηλαδή εννέα μήνες για να υπογραφούν οι εκτελεστικές συμβάσεις και αφού το Ελεγκτικό Συνέδριο ζητούσε ολόκληρη τη σύμβαση τεχνικής υποστήριξης, παρά το ότι είχε κυρώθηκε με νόμο!

ΠΗΓΗ https://www.pronews.gr


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" ,"ΣΚ ΣΤΟ HIGHTV" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: