Παίρνει εξιτήριο ο Τραμπ με… ηρωικό μήνυμα για τον κορονοϊό! ( ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ)

Παίρνει εξιτήριο ο Τραμπ με… ηρωικό μήνυμα για τον κορονοϊό! ( ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ)  Βγαίνει “καβαλάρης” από το νοσοκομείο ο Ντόναλντ Τραμπ και υποστηρίζει ότι αισθάνεται ξανά… 54 ετών! «Μην φοβάστε τον Covid. Μην του επιτρέψετε να κυριεύσει την ζωή σας» λέει σε μήνυμά του, κατακεραυνώνοντας τα ΜΜΕ. Οι πρώτες του αναρτήσεις και η επίσημη ενημέρωση του γιατρού του.

Ο θεράπων ιατρός του Ντόναλντ Τραμπ, θα κάνει ζωντανά ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Αμερικανού Προέδρου ο οποίος έχει προβληθεί από τον κορονοϊό.

Η… είδηση όμως έρχεται από τον ίδιο τον Τραμπ! Ο οποίος με αναρτήσεις του στο Twitter αναφέρει πως παίρνει εξιτήριο, στέλνοντας το μήνυμά του για τον φονικό ιό!

Πριν καν “δώσει” την είδηση για το εξιτήριο, ο Αμερικανός Πρόεδρος φρόντισε να τα… βάλει ξανά με τα media, με αφορμή την… βόλτα που έκανε με ένα μαύρο SUV και η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, λέγοντας στην ανάρτησή του:

“Αναφέρεται ότι τα Media είναι αναστατωμένα επειδή μπήκα σε ένα ασφαλές όχημα ώστε να πω ευχαριστώ στους πολλούς θαυμαστές και υποστηρικτές που στέκονταν έξω από το νοσοκομείο για πολλές ώρες, ακόμη και μέρες, ώστε να αποδώσουν τον σεβασμό του στον Πρόεδρο. Αν δεν το είχα κάνει, τα media θα έλεγαν πως είμαι ΑΓΕΝΗΣ!!!”.

Και συνέχισε σε δεύτερη ανάρτησή του: “Θα φύγω από το υπέροχο νοσοκομείο Walter Reed σήμερα στις 06.30 (σ.σ. ξημερώματα Τρίτης, ώρα Ελλάδος). Αισθάνομαι πολύ καλά! Μην φοβάστε τον Covid. Μην του επιτρέψετε να κυριεύσει την ζωή σας. Έχουμε εξελίξει, υπό την διακυβέρνηση Τραμπ, μερικά πολύ καλά φάρμακα αλλά και γνώση. Νιώθω καλύτερα από ό, τι ένιωθα 20 χρόνια πριν!”.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε ο Τραμπ

 

Η ενημέρωση του γιατρού του

Λίγο μετά το tweet του Αμερικανού Προέδρου, ο γιατρός του, Sean Conley, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για όλες τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα τόνισε: “Τις τελευταίες 24 ώρες, ο Πρόεδρος συνέχισε να βελτιώνεται. “Έπιασε” ή και ξεπέρασε όλα τα απαιτούμενα κριτήρια του νοσοκομείου για να δοθεί εξιτήριο, πήρε ακόμη μία δόση ρεμδεσιβίρης σήμερα εδώ και σκοπεύουμε να τον μεταφέρουμε στο σπίτι”.

Και συνέχισε: “Έχουν περάσει περισσότερες από 72 ώρες από τον τελευταίο του πυρετό, τα επίπεδα οξυγόνου είναι φυσιολογικά. Δεν έχει ξεφύγει εντελώς τον κίνδυνο ακόμα, όμως η ομάδα μου κι εγώ συμφωνούμε πως όλες οι εξετάσεις του και η κλινική του εικόνα υποστηρίζουν την ασφαλή επιστροφή του Προέδρου στο σπίτι, όπου θα παρακολουθείται μέρα – νύχτα από γιατρούς παγκόσμιας φήμης”.

Οι γιατροί του επίσης τόνισαν πως η πέμπτη και τελική δόση της ρεμδεσιβίρης θα χορηγηθεί στον Τραμπ στον Λευκό Οίκο πια…

ΠΗΓΗ NEWSIT.GR

 

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: