Χαμός: Έξω από τουρκικό Ναύσταθμο ήταν το ελληνικό Υ/Π – Οι Τούρκοι το έψαχναν στο Καστελόριζο!

Χαμός: Έξω από τουρκικό Ναύσταθμο ήταν το ελληνικό Υ/Π – Οι Τούρκοι το έψαχναν στο Καστελόριζο!  Ακόμα ψάχνουν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις να εντοπίσουν  τα υποβρύχια 214 του Πολεμικού Ναυτικού, ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και έχει δίκιο!

Όπως είπε, τα υποβρύχια  τύπου 214 ,έχουν ειδικά χαρακτηριστικά όσον αφορά την πρόωση, δηλαδή ένα σιωπηλό σύστημα, και δεν γίνονται αντιληπτά από τα ελικόπτερα και Α/Φ Ανθυποβρυχιακού Πολέμου.

Πρόκειται για τα πιο άρτια οπλικά συστήματα για το Πολεμικό Ναυτικό, που αποδείχθηκαν ιδιαίτερα χρήσιμα κατά την κρίση σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο δήλωσε στη Βουλή  ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος.

Τα τουρκικά ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα και  τα  Ισπανικά CN-235 του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας,   …(Τυχαία λέτε Ισπανοί και Γερμανοί στηρίζουν τον Ερντογάν; έψαχναν, επί δύο ημέρες  μεταξύ της Ρόδου και του Καστελορίζου το Ελληνικό υποβρύχιο.

Το «αόρατο»  όμως ελληνικό υποβρύχιο βρισκόταν όμως  ήταν πολύ κοντά  προς τις Τουρκικές ακτές , και έβλεπε καθαρά όλες τις τουρκικές κινήσεις  για τον εντοπισμό του  και τις κατέγραφε!!

Πηγή: veteranos.gr

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: