Ρώσοι: Μην τρελαίνεστε με τα Bayraktar – Tα ρίχνετε εύκολα μόλις τα δείτε

Ρώσοι: Μην τρελαίνεστε με τα Bayraktar – Tα ρίχνετε εύκολα μόλις τα δείτε  Ρώσοι: Μην… άγχεστε για τα τουρκικά drone Βayraktar είναι εύκολο να τα καταρρίψετε, λένε αναλυτές.

Σύμφωνα με τον Αλεξέι Λεόνκοφ, Ρώσο ειδικό, εκδότη του ρωσικού περιοδικού «Όπλα της Πατρίδας», τα τουρκικά drones μπορεί να έχουν κάνει έντονη την εμφάνισή τους σε Λιβύη, Συρία και τελευταία στο Nαγκόρνο Καραμπάχ, όμως υπολοίπονται σε ηλεκτρονικά συστήματα.

Ο Λεόνκοφ μίλησε στην ρωσική εφημερίδα VZGLYAD τονίζοντας πως το τουρκικό drone είναι αρκετά ευάλωτο στα συστήματα αεροπορικής άμυνας λόγω της χαμηλής ταχύτητας και της περιορισμένης ευελιξίας του.

To Βayraktar μπορεί απλώς να καταρριφθεί με φορητά αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα ή ακόμα και με πολυβόλο μεγάλης διαμέτρου. Αρκεί το drone να εμφανιστεί στην οπτική γωνία του σκοπευτή, ο οποίος, με την κατάλληλη προετοιμασία είναι εγγυημένο ότι θα το καταστρέψει.

Ακόμα, σύμφωνα με τους Ρώσους, υπάρχουν και τα ηλεκτρονικά αντίμετρα με τα οποία μπορούν να τεθούν εκτός μάχης τα τουρκικά Bayraktar.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: