Τουρκία: Με τους SCALP-EG θα μας χτυπήσει πρώτα η Ελλάδα – Δεν αντιμετωπίζονται | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Τουρκία: Με τους SCALP-EG θα μας χτυπήσει πρώτα η Ελλάδα – Δεν αντιμετωπίζονται

13 Οκτωβρίου 2020 09:18:48

Τουρκία: Το βασικότερο πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουν αναφορικά με μία πιθανή διένεξη με την Ελλάδα είναι οι γαλλικοί πύραλοι SCALP-EG.

Τους ελληνικούς SCALP-EG, με εμβέλεια στόχου τα 350 χλμ. θεωρούν οι Τούρκοι ως το μεγαλύτερο πρόβλημα τους.

Αφού ο πύραυλος SCALP φτάσει στον στόχο του η πρώτη κεφαλή ενεργοποιείται σταδικά μετά από την φυσική επαφή με τον στόχο, διαπερνά την πανοπλία του, αν υπάρχει, και εκρήγνυται βαθιά μέσα στον στόχο, όπως τα καταφύγια, αναφέρουν οι Τούρκοι.Οι πύραυλοι αυτοί έχουν απόκλιση μόλις ενός μέτρου με αποτέλεσμα να είναι τρομερά αποτελεσματικοί, τονίζουν οι Τούρκοι.

Σύμφωνα με το τουρκικό trmilitarynews.com, η δυνατότητα της Ελλάδας να καταστρέφει επίγειους στόχους σε εύρος 350 χλμ δεν πρέπει να αγνοηθεί.«Η Ελλάδα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτά τα όπλα και είναι τα πρώτα που θα χρησιμοποιήσει η Αθήνα κατά την διάρκεια μίας τουρκο-ελληνικής σύγκρουσης», τονίζεται.

H Ελλάδα διαθέτει περίπου 90 βλήματα SCALP-EG.

«H Eλλάδα διατηρεί τα αεροσκάφη της Mirage 2000 με φορτίο SCALP σε θέση επίθεσης στην αεροπορική βάση της Τανάγρας», υπογραμμιζουν οι Τούρκοι.


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: