Ο Έλον Μασκ έτοιμος να αποκαλύψει το «μεγάλο σχέδιο» για την πόλη στον Άρη

Ο Έλον Μασκ έτοιμος να αποκαλύψει το «μεγάλο σχέδιο» για την πόλη στον Άρη  Τέσσερα χρόνια πριν, ο Έλον Μασκ, ανακοίνωσε την πρόθεση δημιουργίας μίας πόλης στον πλανήτη Άρη.

Πλέον, ο CEO της SpaceX είναι έτοιμος να ανακοινώσει το μεγάλο σχέδιο για την πόλη στον κόκκινο πλανήτη στο διεθνές συνέδριο Mars Society που διοργανώνεται για 23η χρόνια. Η ομιλία του Μασκ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή, κατά τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, που πραγματοποιείται διαδικτυακά.

Παρότι από το 2016 σημειώθηκαν πισωγυρίσματα, ο Μασκ και η SpaceX συνεχίζουν να εργάζονται πάνω στην ανάπτυξη της νέας γενιάς των πυραύλων Starship. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Μασκ οι πύραυλοι Starship θα μεταφέρουν τον άνθρωπο στη Σελήνη, στον Άρη αλλά και πέρα από εκεί.

Το 2020 ήταν μια χρονιά όπου η SpaceX πραγματοποίησε σύντομες πτήσεις των πρωτοτύπων Starship, ενώ η Starlink, επίσης του Έλον Μασκ, εκτόξευσε εκατοντάδες δορυφόρους χαμηλής τροχιάς για την παροχή διαδικτύου. Ο Έλον Μασλ παρουσιάζοντας διαστημόπλοιο για τον εποικισμό του Άρη, το 2017 (ΕΡΑ)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο συνέδριο ώστε να παρακολουθήσουν μέσω Zoom ή Attendify. Εναλλακτικά μπορούν να παρακολουθήσουν μέσα από το livestream του Facebook και του YouTube.

Με πληροφορίες από designtaxi/CNET

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: