Κανονικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες το καλοκαίρι. Πιθανόν χωρίς φιλάθλους

Κανονικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες το καλοκαίρι. Πιθανόν χωρίς φιλάθλους  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά, διαβεβαίωσε σήμερα ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, ενώ το λαϊκό αίσθημα στην Ιαπωνία είναι κατά της διεξαγωγής της διοργάνωσης το καλοκαίρι.

Σε συνέντευξή του σε ιαπωνικό μέσο ενημέρωσης, ο Γερμανός παράγοντας επανέλαβε ότι παρά την έξαρση του κορωνοϊού στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, αλλά και παγκοσμίως με αλλεπάλληλα ημερήσια ρεκόρ κρουσμάτων και θανάτων, οι Αγώνες που αναβλήθηκαν το καλοκαίρι του 2020 θα γίνουν φέτος, κατά τον προγραμματισμό.

Ο κ. Μπαχ τόνισε ότι δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο, κάτι που μπορεί βεβαίως να σημαίνει ότι αν τυχόν δεν γίνουν το καλοκαίρι οι Αγώνες, δε θα αναβληθούν ξανά αλλά θα ματαιωθούν.

Ο Πρόεδρος της ΔΟΕ εκδήλωσε ακόμη την απόλυτη αφοσίωσή του στη διεξαγωγή ασφαλών και επιτυχημένων Ολυμπιακών φέτος.

 Εξάλλου σε δηλώσεις του ο πρεσβύτερος «Αθάνατος» Ρίτσαρντ Πάουντ, που έχει εκφράσει έντονες αμφιβολίες για τη διεξαγωγή των Αγώνων φέτος, προέβλεψε ότι η διοργάνωση θα αρχίσει κανονικά στις 23 Ιουλίου, αλλά πιθανόν χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες.

 

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: