Εντολή Δένδια: Σε κάθε ελληνική πρεσβεία οι χάρτες με την στρατιά των 100.000 Τούρκων

Εντολή Δένδια: Σε κάθε ελληνική πρεσβεία οι χάρτες με την στρατιά των 100.000 Τούρκων  Την ώρα που οι Τούρκοι κλιμακώνουν την ένταση στο Αιγαίο, ο Υπουργός Εξωτερικών δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την Άγκυρα να κάνει… πάρτι προπαγάνδας!

Με εντολή του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, σε κάθε ελληνική πρεσβεία στον κόσμο θα αναρτηθούν οι χάρτες της Τουρκίας που απεικονίζουν την εισβολή σε ελληνικά νησιά με 100.000 στρατιώτες.

Πιο συγκεκριμένα, το υπουργείο Εξωτερικών με αδιαβάθμητο έγγραφο της 10ης Μαΐου 2022 γνωστοποιεί στους Έλληνες πρεσβευτές όλα τα νομικά επιχειρήματα απέναντι στις αιτιάσεις της Άγκυρας, ενώ τα συνοδεύει και με έναν χάρτη στον όποιο περιέχονται αναλυτικές πληροφορίες για τον χρόνο που απαιτείται στις τουρκικές δυνάμεις της Γ’ Στρατιάς του Αιγαίου που βρίσκεται στην Μικρά Ασία, για να συγκεντρωθούν, να επιτεθούν και να εισβάλουν στην Ρόδο, την Κω και την Χίο, την Σάμο, την Ικαρία και άλλα νησιά. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ή ελληνική εξωτερική πολιτική παρουσιάζει σε όλους τους συνομιλητές της, με τον πλέον παραστατικό τρόπο, τον αναθεωρητισμό της Τουρκίας στην πράξη.

Σύμφωνα με το Star η εντολή που έχει δοθεί στους διπλωμάτες είναι να δείχνουν χάρτες σαν κι αυτόν, χάρτες σαν και της «Γαλάζιας Πατρίδας» στους Ευρωπαίους και Αμερικανούς συνομιλητές τους ώστε να υπάρξει διεθνοποίηση της τουρκικής απειλής.

Χαρακτηριστικό είναι και το μήνυμα του υπουργού εξωτερικών, Νίκου Δένδια, προς στην Τουρκία, από την ομιλία του στην Πάτρα: «Η χώρα μας είναι ισχυρή και μπορεί, βασισμένη στις δικές της Ένοπλες Δυνάμεις και στις δυνάμεις της κοινωνίας και της οικονομίας της, να υπερασπίσει τα εθνικά δίκαια».

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

2 thoughts on “Εντολή Δένδια: Σε κάθε ελληνική πρεσβεία οι χάρτες με την στρατιά των 100.000 Τούρκων

  1. Γιατί δεν κάνουμε ένα προληπτικό χτύπημα κ καθαμαστε κ τους κοιτάμε ” χάρτες διαβήματα” κ βλακείες κ στρατό έχουμε κ οπλισμό τ χτυπάς κ καθαρίζεις μια κ καλή

  2. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε μπλά μπλά μπλά από την Τηλεόραση ,τους ειδικούς , τους πολιτικούς , καλά αυτοί δεν τους νοιάζει τίποτα περισσότερο από την βόλεψή τους , αυτών και των παιδιών τους . Εξ άλλου δεν είναι τυχαίο το όνομα Βουλευτής το υ το πρόσθεσαν αυτοί . Το σωστό είναι ΒΟΛΕΥΤΕΣ . Από τους δήθεν συμμάχους μας , Γάλλους , Γερμανους, Ιταλούς , Αμερικάνους κλπ όταν σκάσει το επισόδιο τότε θα δούμε .
    Τι περιμένουμε να κάνουν ντου ? Σίγουρα όταν κάνουν όλο και κάτι θα πάρουν , όπως στην Κύπρο . Επίσης όταν δείχνεις τα οπίσθια σου οι Τούρκοι σε πηδάνε ας τους δείξουμε και τίποτα άλλο . Αλλά ένας είχε βρεθεί να πει ΒΥΘΙΣΤΕ ΤΟ ΧΟΡΑ και αυτός δεν υπάρχει πλέον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: