Πέφτουν «σαν τις μύγες» αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη μόλις απογειώνονται από τη βάση του Ιντσιρλίκ – Τα καταρρίπτει η Τουρκία; | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Πέφτουν «σαν τις μύγες» αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη μόλις απογειώνονται από τη βάση του Ιντσιρλίκ – Τα καταρρίπτει η Τουρκία;

23 Αυγούστου 2017 23:01:00

Περίεργες συμπτώσεις που επαναλαμβάνονται…παύουν να είναι περίεργες και ανήκουν στην θεωρία που λέει ότι «κάτι γίνεται» το οποίο απλά δεν ανακοινώνεται ανάμεσα σε Τούρκους και Αμερικανούς στρατιωτικούς.  Αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη MQ-1B Predator «πέφτουν σαν τις μύγες» μόλις απογειώνονται από την βάση του Ιντσιρλίκ στη ΝΑ Τουρκία. Τα αίτια παραμένουν άγνωστα ενώ πλέον έχουν αρχίσει να ακούγονται «διάφορες φωνές».

Η απώλεια δύο MQ-1B Predator έχει μειώσει στο μισό την δύναμη της USAF στην περιοχή γεγονός που έχει άμεσο αντίκτυπο στις επιχειρήσεις κατασκοπείας στη Β.Συρία και κυρίως εναντίον των τουρκικών δυνάμεων που συγκεντρώνονται στην περιοχή και ετοιμάζονται για την εισβολή.
Χθες δημοσιοποιήθηκε ότι και  δεύτερο  αμερικανικό drone συνετρίβη στη νοτιοανατολική Τουρκία, με τα αίτια της σύγκρουσης να «διερευνώνται» , σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της αεροπορικής βάσης του Ινστιρλίκ  στην Τουρκία.
Το αμερικανικό drone, ήταν ένα Predator MQ-1, που εκτελούσε πτήση  από απόσταση όταν συνετρίβη στη νοτιοανατολική Τουρκία στις 11:50 π.μ. (0850 GMT), σύμφωνα με την ανακοίνωση .
Πριν τέσσερις ημέρες είχαμε την πρώτη «πτώση» ή ενδεχομένως κατάρριψη UAV  στην Τουρκία, και όπως  ανακοινώθηκε επισήμως αφορούσε  αμερικανικό Predator.
Όπως προκύπτει από τη φωτογραφία με τα συντρίμμια…το UAV, έφερε πύραυλο.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από την Τουρκία, το αμερικανικό μη επανδρωμένο αερόχημα έπεσε κοντά στη περιοχή της βάσης του Ιντσιρλίκ,  όπως και το δεύτερο, αυξάνοντας τις ανησυχίες για δράση ακόμη και  τουρκικών δυνάμεων , που ενδεχομένως θα θεώρησαν  ότι εκτελούσε αποστολές κατασκοπείας κατά τουρκικών υποδομών και στρατιωτικών συγκεντρώσεων στην ΝΑ Τουρκία.
Η αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ , στη νότια Τουρκία, φιλοξενεί δυνάμεις της  Πολεμικής Αεροπορίας των Η.Π.Α. που συμμετέχουν σε αποστολές του ΝΑΤΟ και του συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ κατά του  Daesh στην περιοχή.
Την ίδια στιγμή οι Αμερικανοί φέρονται σύμφωνα με  τον τουρκικό τύπο να έχουν εφοδιάσει σε πέντε βάσεις στην Β.Συρία τις κουρδικές δυνάμεις με αντιαεροπορικούς πυραύλους ρωσικής κατασκευής που βρήκαν σε  αποθήκες στην Συρία  καθιστώντας τα τουρκικά αεροσκάφη στόχο αυτών των τρομερών ρωσικών όπλων.
Τουρκικές πηγές της εφημερίδας Yeni safak ανέφεραν ότι Κούρδοι του PYD έλαβαν οδηγίες να χτυπήσουν ακόμα και πολιτικά αεροσκάφη σε περίπτωση τουρκικής εισβολής στην Βόρεια Συρία και στις πόλεις Tal Abyad, Manbij και Afrin.
Η τουρκική εφημερίδα Yeni Safak γράφει επικαλούμενη την ΜΙΤ , ότι οι ΗΠΑ έχουν εφοδιάσει  κρυφά τις δυνάμεις του κουρδικού συριακού στην Συρία ς (PYD), με πάνω από 70 φορητούς αντιαεροπορικούς πυραύλους  ρωσικής κατασκευής  τύπου IGLA (SA-18) που απειλούν τον εναέριο χώρο της Τουρκίας  και τα τουρκικά αεροσκάφη, δημιουργώντας μια τεράστια «παγίδα» στα τουρκικά F-16 , εφόσον αυτά θελήσουν να εισβάλλουν στην Β.Συρία.
Ενώ η Τουρκία προετοιμάζεται να ξεκινήσει νέα στρατιωτική επιχείρηση με επικείμενη εισβολή στην πόλη Afrin, οι Κούρδοι, καθοδηγούμενοι από Αμερικανούς συμβούλους και άνδρες ιδιωτικών εταιρειών προετοιμάζουν την τέλεια «παγίδα» στον τουρκικό στρατό , που θα εξέγειρε  την αντιπολίτευση στην χώρα και θα έριχνε από την εξουσία  ενδεχομένως ακόμη  και τον ίδιο τον Ερντογάν.
Οι Κούρδοι του PYD έχουν τοποθετήσει εκτοξευτήρες πυραύλων στις περιοχές κοντά στην πόλη Αφρίν, όπου μπορούν να αποτρέψουν τυχόν εισερχόμενες τουρκικές εναέριες επιχειρήσεις.
Η ουσία όμως είναι ότι οι τουρκικές πόλεις Mardin, Şanlıurfa, Gaziantep και Hatay βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο, ενώ επίσης τα πολιτικά αεροσκάφη και  ελικόπτερα στα αεροδρόμια των τουρκικών πόλεων  Gaziantep, Hatay, Şanlıurfa και Mardin είναι μεταξύ των στόχων των Κούρδων του PYD.
Όλα αυτά καταδεικνύουν ενδεχομένως έναν μεγάλο «υπόγειο» ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ της Τουρκίας και των Αμερικανών ,ο οποίος θα  έχει πολλά ακόμη επεισόδια, η έκταση των οποίων είναι εντελώς απρόβλεπτη.  
Πέφτουν «σαν τις μύγες» αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη μόλις απογειώνονται από τη βάση του Ιντσιρλίκ – Τα καταρρίπτει η Τουρκία; - Εικόνα0
Πέφτουν «σαν τις μύγες» αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη μόλις απογειώνονται από τη βάση του Ιντσιρλίκ – Τα καταρρίπτει η Τουρκία; - Εικόνα1
Πέφτουν «σαν τις μύγες» αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη μόλις απογειώνονται από τη βάση του Ιντσιρλίκ – Τα καταρρίπτει η Τουρκία; - Εικόνα2
Πέφτουν «σαν τις μύγες» αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη μόλις απογειώνονται από τη βάση του Ιντσιρλίκ – Τα καταρρίπτει η Τουρκία; - Εικόνα3
Πέφτουν «σαν τις μύγες» αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη μόλις απογειώνονται από τη βάση του Ιντσιρλίκ – Τα καταρρίπτει η Τουρκία; - Εικόνα4

Footage from the crashed drone. pic.twitter.com/l7hARZF17Y

— Ali Özkök (@A_Ozkok) August 17, 2017

ΠΗΓΗ pentapostagma


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: