Inga Stone: Μήνυμα (;) από το Διάστημα πάνω σε πέτρα | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Inga Stone: Μήνυμα (;) από το Διάστημα πάνω σε πέτρα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:U.F.O, ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ
3 Σεπτεμβρίου 2018 21:26:00

Inga Stone – Απόδειξη μίας εξωγήινης επαφής;
Οι ορθολογιστές προσπαθούν να εξηγήσουν με συνηθισμένο τρόπο την ύπαρξη της πέτρας σε ποταμό της Βραζιλίας και τα σύμβολά της. Οι περισσότεροι ερευνητές θεωρούν δυσνόητη την ερμηνεία των σχεδίων επάνω της.
Βρίσκεται στη μέση του ποταμού Inga, όχι μακριά από τη βραζιλιάνικη πόλη της Inga, και είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αρχαιολογικά ευρήματα στη Βραζιλία.
Ονομάζεται επίσης και Ιτακοατιάρα που σημαίνει πέτρα στη γλώσσα των ντόπιων που ζούσαν στην περιοχή αυτή. Είναι μια κατακόρυφη κατασκευή 46 μέτρα μακριά και μέχρι 3,8 μέτρα ύψος, ενώ καλύπτει μια έκταση διακόσια πενήντα τετραγωνικά μέτρα.

Ουράνια φαινόμενα, και πολλοί αστερισμοί που έχουν απεικονιστεί στην επιφάνεια της, την καθιστούν μία από τις παλαιότερες αστρονομικές καταγραφές που βρέθηκαν στη Βραζιλία

Πάνω της είναι σκαλισμένα πολλά σχέδια που ακόμα και σήμερα περιμένουν να αποκρυπτογραφηθούν, όπως ζώα και άλλα άγνωστα στοιχεία, αλλά το πιο σημαντικό είναι ο Γαλαξίας μας και ο αστερισμός του Ωρίωνα. Σύμφωνα με έρευνα, αυτός ο αρχαιολογικός χώρος χρονολογείται τουλάχιστον 6.000 ετών.
Κανείς δεν ξέρει πώς, από ποιον ή ποια ήταν τα κίνητρα που έγιναν οι επιγραφές στο βράχο έγιναν. Διάφορες πηγές υποστηρίζουν ότι η Πέτρα Inga έχει φοινικική προέλευση.
Μια σειρά από τα χαρακτικά της πέτραν μιλούν για έναν «πόλεμο συνόρων» ανάμεσα σε δύο ηγεμόνες, ενώ μια άλλη σειρά περιγράφει μια τρομερή ηφαιστειακή έκρηξη, που οι στάχτες της έφταναν μέχρι στις ακτές του Ατλαντικού.
Μερικοί ερευνητές έχουν προτείνει ακόμη ότι η Inga Stone είναι απόδειξη μίας εξωγήινης επαφής

Ο Βραζιλιάνος ερευνητής Gabriele Baraldi που έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στη μελέτη των κρυπτογραφημένων μηνυμάτων της πέτρας Inga, σύμφωνα με τη θεωρία του, αναφέρει ότι πρόκειται για την απόδειξη μιας άγνωστης αρχαίας τεχνολογίας.
Αρχαιολόγοι αναφέρουν επίσης ότι τα χαρακτικά στην πέτρα έχουν διεξαχθεί με απίστευτη ακρίβεια και τα στοιχεία αποκαλύπτουν μια θαυμάσια τεχνική που χρησιμοποιούνταν από πολύ έμπειρους καλλιτέχνες που σίγουρα ήταν πολύ προικισμένοι και ικανοί για να τα δημιουργήσουν.
Ερευνητές προτείνουν επίσης ότι οι αυτόχθονες Ινδιάνοι δεν είχαν μεταλλικά εργαλεία για να είναι σε θέση να καταγράψουν χαρακτικά σε πέτρα, και μερικοί πιθανολογούν ότι τα χαρακτικά της δημιουργήθηκαν από τους Φοίνικες ή ιθαγενείς της Νήσου του Πάσχα.
Τα σύμβολα της πέτρας Inga δείχνουν σε ένα βαθμό στιλιστικές ομοιότητες με τα σύμβολα που υπάρχουν στο νησί του Πάσχα ως προς την γεωμετρία και το στυλ, αλλά αυτή είναι και η μόνη ομοιότητα που βρέθηκε μεταξύ τους. Ακόμα κι αν μπορεί κανείς να βρει ομοιότητες του γεωμετρικού σχήματος μεταξύ της πέτρας Inga με άλλους αρχαίους πολιτισμούς, δεν δείχνουν κατ ‘ανάγκην μια σύνδεση μεταξύ τους.


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: