Μεξικό: Ερευνητής UFO παρουσίασε στο Κογκρέσο δύο “μη ανθρώπινα” πτώματα

Μεξικό: Ερευνητής UFO παρουσίασε στο Κογκρέσο δύο "μη ανθρώπινα" πτώματα  Υποτίθεται πως οι δύο σκελετοί ανασύρθηκαν από το Κούσκο του Περού και είναι ηλικίας 1.000 ετών. Δείτε την παρουσίασή τους στο Κογκρέσο.

Ερευνητής που ασχολείται με την πιθανή ύπαρξη αγνώστου ζωής, παρουσίασε στο Κογκρέσο στο Μεξικό δύο “μη ανθρώπινα πτώματα”, όπως ισχυρίστηκε. Συγκεκριμένα, ο Jaime Maussan που είναι γνωστή τηλεοπτική περσόνα στη χώρα του και “ουφολόγος” όπως αυτοπροσδιορίζεται, παρουσίασε σε Επιτροπή δύο μορφές που όπως είπε, ανασύρθηκαν από ένα ορυχείο στο Κούσκο του Περού. Μάλιστα, κατέθεσε ενόρκως, όπως μεταδίδει η El Pais, ενώ η συνεδρίαση μεταδόθηκε από το κανάλι του Κογκρέσου.

“Πρόκειται για πτώματα που απολιθώθηκαν σε ορυχείο”, ανέφερε, τονίζοντας πως δεν μπορεί ακόμη να απαντήσει στο ερώτημα αν είναι εξωγήινοι ή όχι. Δήλωσε πάντως πως “δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος”.

Στη δημόσια ακρόαση, ο κ. Maussan έδειξε σε αξιωματούχους των ΗΠΑ και σε μέλη της μεξικανικής κυβέρνησης πολλά βίντεο με “UFO και άγνωστα αντικείμενα”, πριν αποκαλύψει τα υποτιθέμενα πτώματα εξωγήινων που έχουν τρία δάχτυλα το καθένα.

Όπως μεταδίδει ο Independent, ο ουφολόγος ισχυρίστηκε πως τα δείγματα που παρουσίασε είχαν μελετηθεί από επιστήμονες στο Αυτόνομο Εθνικό Πανεπιστήμιο του Μεξικού (UNAM) που κατάφεραν να αντλήσουν στοιχεία DNA, καταλήγοντας, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πάντα, πως πάνω από το 30% του DNA των δειγμάτων ήταν “άγνωστης προέλευσης”. Παρουσίασε δε και ακτινογραφίες των ευρημάτων, αναφέροντας πως είχαν “αυγά και εμφυτεύματα” και πως είναι “1.000 ετών”.

Ο Ryan Graves, πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, παρακολούθησε την ακρόαση του Jaime Maussan. Ο ίδιος νωρίτερα φέτος είχε ενημερώσει το Κογκρέσο των ΗΠΑ “για την απειλή που συνιστούσαν άγνωστα εναέρια φαινόμενα για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ”. Να σημειωθεί βέβαια πως ο Maussan είχε ισχυριστεί και το 2017 πως είχε ανακαλύψει πέντε “εξωγήινες μούμιες” στο Περού, που αργότερα αποδείχθηκε πως ήταν μουμοποιημένα παιδιά.

“Το κοινό έχει δικαίωμα να γνωρίζει για τη μη ανθρώπινη τεχνολογία και τις μη ανθρώπινες οντότητες. Μιλάμε για ένα θέμα που ενώνει την ανθρωπότητα, δεν μας χωρίζει. Δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το απέραντο σύμπαν, θα πρέπει να αγκαλιάσουμε αυτή την πραγματικότητα” είπε τώρα ο Maussan στο μεξικανικό Κογκρέσο, ενώ φυσικά οι ισχυρισμοί του θα ελεγχθούν εκ νέου. Όπως άλλωστε σημειώνει στο εκτενές της ρεπορτάζ η El Pais, η όψη των ευρημάτων του Maussan φέρουν χαρακτηριστικά πτηνών.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: