Σοκάρει πρώην στέλεχος ΠΟΥ: «Ο κορωνοϊός ίσως εξαφανιστεί πολύ πριν ανακαλυφθεί το εμβόλιο»!

Σοκάρει πρώην στέλεχος ΠΟΥ: «Ο κορωνοϊός ίσως εξαφανιστεί πολύ πριν ανακαλυφθεί το εμβόλιο»!  Στην πρόβλεψη ότι ο κορωνοϊός θα εξαφανιστεί από «μόνος» του,  πολύ πριν την ανακάλυψη του εμβολίου προχώρησε πρώην κορυφαίο στέλεχος του ΠΟΥ και ένας από τους πιο επιφανείς ογκολόγους παγκοσμίως.

«Υπάρχει πραγματικά μια πιθανότητα όπου ο ιός θα “καεί” από μόνος του, πολύ πριν βρεθεί ένα εμβόλιο», δήλωσε o Karol Sikora o οποίος τώρα εργάζεται ως καθηγητής στην ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου του Μπάκιγχαμ, φέρνοντας άσχημα νέα για όσους κερδοσκόπους επενδύουν πάνω στην ανακάλυψη του εμβολίου.

«Βλέπουμε το ίδιο να συμβαίνει σε πολλά μέρη του κόσμου. Υποψιάζομαι ότι τα επίπεδα ανοσίας είναι πιο ψηλά από ότι αρχικά υπολογίζαμε. Φυσικά και πρέπει να εργαζόμαστε  για τη μείωση διασποράς του ιού αλλά τελικά ίσως εξαφανιστεί από μόνος του πολύ νωρίτερα», δήλωσε ακόμη ο ακαδημαϊκός.

Αν και μετά την ανάρτησή του στο twitter υπήρξαν αντιδράσεις ο ίδιος είπε πως αυτό που ανέφερε ήταν η προσωπική του   γνώμη και είναι απλά ένα δυνατό σενάριο εν μέσω μιας άγνωστης κατάστασης.

 

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: