Μόσχα στηρίζει Ερντογάν για Αγία Σοφία: Εσωτερικό ζήτημα παρά την παγκόσμια κατακραυγή . ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.

Μόσχα στηρίζει Ερντογάν για Αγία Σοφία: Εσωτερικό ζήτημα παρά την παγκόσμια κατακραυγή . ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.  «Είναι εσωτερική υπόθεση της Τουρκίας, στην οποία κανένας δεν θα πρέπει να παρέμβει» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Βερσίνιν

Η απόφαση της Τουρκίας να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τζαμί προκάλεσε δημόσια κατακραυγή στη Ρωσία και πέραν αυτής, αλλά είναι εσωτερική υπόθεση της Τουρκίας στην οποία κανένας δεν θα πρέπει να παρέμβει, δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Βερσίνιν, υπογραμμίζοντας την σημασία του μνημείου αυτού παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

«Γνωρίζετε ότι το θέμα αυτό προκάλεσε δημόσια κατακραυγή στη χώρα μας και πέραν αυτής. Εν γένει, θεωρούμε ότι αυτή είναι εσωτερική υπόθεση της Τουρκίας, στην οποία ούτε εμείς ούτε κάποιος άλλος πρέπει να παρέμβει, προφανώς. Ταυτοχρόνως επισημαίνουμε την αξία του κτιρίου ως τόπου που είναι μέρος του παγκόσμιου πολιτισμού», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Βερσίνιν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΠΟΨΗ ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ : ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΒΛ. ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ VOLTAROL ΥΠΟΘΕΤΑ ΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΥΤΙ ΥΠΟΘΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

2 thoughts on “Μόσχα στηρίζει Ερντογάν για Αγία Σοφία: Εσωτερικό ζήτημα παρά την παγκόσμια κατακραυγή . ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.

  1. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι στο ουκρανικό ζήτημα, ο πατριάρχης ψήφισε υπέρ της Ουκρανίας, όχι της Ρωσίας.

    Όλα εδώ πληρώνονται τελικά.

  2. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι “χτυπιούνται” μεταξύ τους,”μουσουλμάνοι και ορθόδοξοι”(εβραίοι)….εσένα τι σε νοιάζει και για ποιον?….εμένα με νοιάζει που τα δωματιάκια το καλοκαίρι ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΜΟΥ,δε θα υπάρχουν όπως πριν γιατί ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ,ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΜΑΣ…….Δεν με ενδιαφέρει κανένα κράτος που χώνεται στα “οικογενειακά μου”…πολύ “απλώνουν την αρίδα τους”!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: