Ιπτάμενος δίσκος πάνω από το αεροδρόμιο της Λευκωσίας, το 1950

Ιπτάμενος δίσκος πάνω από το αεροδρόμιο της Λευκωσίας, το 1950

Στις 28 Μαρτίου του 1950, εργάτες που δούλευαν στο αεροδρόμιο της Λευκωσίας, στην Κύπρο, ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια εκείνης της νύχτας αντιλήφθηκαν υπεράνω του αεροδρομίου έναν ιπτάμενο δίσκο, ο οποίος είχε κατεύθυνση προς τον βορρά.

Την προηγούμενη εβδομάδα, άλλωστε, κατέφταναν παρόμοιες πληροφορίες, οι οποίες έκαναν λόγο για εμφάνιση Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων πάνω από τη Ρόδο, τα οποία κινούνταν προς την Κύπρο.

Την ίδια μέρα, από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αμερικανικής Αεροπορίας διαψεύστηκαν επισήμως και ρητώς οι ισχυρισμοί κάποιων ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι ήταν πτητικές μηχανές, χρησιμοποιούμενες για μυστικά πειράματα της Αμερικανικής Αεροπορίας.

Επίσης, οι ίδιες υπηρεσίες αρνήθηκαν με κάθε τρόπο ότι οι μυστηριώδεις αυτοί ιπτάμενοι δίσκοι προέρχονταν από ενέργειες είτε των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είτε άλλων ξένων κρατών, αφήνοντας να εννοηθεί πως προέρχονταν πιθανόν από εξωγήινα όντα.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 29/03/1950…

ΠΗΓΗ https://strangepress.gr/2020/04/09/iptamenos-diskos-pano-apo-to-aerodromio-tis-leykosias-to-1950/?fbclid=IwAR1_oNB2qruD6cOcUuWgVc3DdPzwA5PRKKdhJiJFr_jETmffWJxXWA1XJH4

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: