ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ 30 : ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ . ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ B ΜΕΡΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ 30 : ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ . ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ  B ΜΕΡΟΣ ΤΙ  ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ  ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ 30 : ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ . ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ B ΜΕΡΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 01/11/2020 ΩΡΑ 00.15

ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE

ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?v=iPdlLPx6z98

 

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

3 thoughts on “ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ 30 : ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ . ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ B ΜΕΡΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

  1. Ο Πρωθυπουργός ανέφερε τις λέξεις “λίγοι ψεκασμενοι”.
    Αναρωτιέμαι για τα εξης:
    1. Παραδέχεται δημοσίως τους ψεκασμους;
    2. Μας δηλώνει πως δεν χρειάζονται ολοι;

    Ίσως θα έπρεπε να κατατεθεί ερώτημα στη Βουλή για να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις ο πρωθυπουργός Σχετικά με το ποιοι ψεκάζουν, πως ψεκάζουν, με τι ψεκάζουν και αν ψεκάζουν γενικά η επιλεκτικά κάποιους και με ποιο κριτήριο επιλέγουν ποιους θα ψεκασουν.

  2. Ωραία
    Θεωρητικά οι ”αψέκαστοι” θα είναι τα πρώτα θύματα – πειραματόζωα Αν έχουν επιβιώσει Αν δεν έχουν φαγωθεί μεταξύ τους.
    Αλλοίμονο σε εμας και όσους δεν έχουν βοήθεια από τκράτος ή το επάγγελμά τους είναι ήδη με πρόβλημα ή θα αποκτήσει τεράστιο σύντομα Τότε πάλι οι ΄΄αψέκαστοι” θα την πληρώσουν τη νύφη Από οργή φαντάζομαι Και μετά τι θα κάνει η κυβέρνηση χωρίς ”αψέκαστους’?
    Θα στραφεί προς άλλο πληθυσμό.

    Παρόλο που τα γεγονόντα διαδραματίζονται πολύ γρήγορα ο κόσμος ακόμα δεν έχει αντιληφθεί (γιατί ετσι είναι ψυχολογικά σχεδιασμένο) τι πραγματικά θα του συμβεί. Και όταν το αντιληφθεί πάλι άκρη δεν θα βγαλει.

    Αναρωτιέμαι ποιοί θα επιβιώσουν ψυχικά σωματικά και κοινωνικά?

    Και δεν αναφέρομαι στους πάμπλουτους θα τους εξαιρέσω

    Αννα

  3. Το κόλπο είναι να κολλάς ένα ( coutsomiteleio) σχόλιο δίπλα σε ένα άλλο. Συγχαρητήρια! Έβαλες το λαμπάκι που αναβοσβήνει. Μετά αναλαμβάνουν τα λαγωνικά να εντοπίσουν το στόχο και μετα αναλαμβάνουν τα πιτμπουλ για να κατασπαράξουν. Ολοι κερδίζουν κι από κανένα κοκκαλάκι να γλύφουν… Και αισθάνονται κερδισμενοι, ικανοποιημένοι, αψεκαστοι, χωρίς να τους ενδιαφέρει ποιον στοχοποιησανε. Και γλύφουν με ικανοποίηση το κοκαλάκι τους αφού εκ του ασφαλούς το κερδισαν και χωρίς να νιώθουν καμμία ενοχή αφού το κακό που έκαναν το εισπράττει κάποιος άγνωστος που ούτε ξέρουν ποιος είναι αλλά ούτε τους ενδιαφέρει να μάθουν καθώς είναι πολύ απασχολημένοι στην καθημερινή τους οστεογλυψία. Κοκαλάκι κοκκαλάκι γεμίζουν το σακουλάκι. Κι αφήνουν τον ψεκασμένο να τον ξαναψεκάσουν και συνεργούν κι αυτοί ψεκάζοντας μερικά σταγονίδια. Δε βαριέσαι ούτως ή άλλως ψεκασμένος είναι, τι πειράζει λίγο ακόμα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: