ΤΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ


Στο Βόρειο Πόλο του Κρόνου το διαστημόπλοιο VOYAGER 1 φωτογράφησε έναν τεράστιο εξαγωνικό σχηματισμό διαμέτρου 25.000 χιλιομέτρων. 
Στη συνέχεια το CASINI φωτογράφησε ξανά αυτό τον τεράστιο εξαγωνικό σχηματισμό του Βόρειου Πόλου του Κρόνου.

ΤΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ


Η επίσημη άποψη είναι οτι αποτελεί ατμοσφαιρικό μετεωρολογικό σχηματισμό. Βρίσκεται σταθερά στο ίδιο σημείο του πλανήτη και δεν έχει εξηγηθεί ο τρόπος με τον οποίο δημιουργείται. 

Στο νότιο πόλο του πλανήτη υπάρχει ένας σταθερός κυκλώνας με διάμετρο περίπου 8.500 χιλιόμετρα.

Βλέπετε κάτι περίεργο σε όλα αυτά; Ο Κρόνος είναι ο 6ος σε σειρά απο τον Ηλιο πλανήτης του Ηλιακού μας συστήματος. 

Θυμηθείτε το ρόλο του Κρόνο στη μυθολογία, τα “Κρόνια γένη”, συνδέστε τα σαν πάζλ και ίσως οι φωτογραφίες αυτές γίνουν πιο κατανοητές. Στις νεότερες φωτογραφίες των δορυφόρων ο σχηματισμός φαίνεται ότι είναι καθαρά μετεωρολογικός. Στην παλαιότερη όμως φωτογραφία φαίνεται ότι υπάρχει κάτι άλλο σταθερό που προκαλεί την δημιουργία αυτού του σχηματισμού.Φυσικά αυτή η άποψη είναι ανεπίσημη..Είναι εικασία. Ξέρω τις αντιρρήσεις κάποιων. Αλλά γιατί να έχουμε περιορισμούς στη σκέψη μας; Γιατί να βάζουμε μόνοι μας περιορισμούς στη σκέψη μας;

ΤΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ


Οι αρχαίοι Ελληνες είχαν το θεό Ποσειδώνα, ως θεό της θάλασσας. Δείτε την πλήρη περιστροφή του Ποσειδώνα. 

ΤΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ

Θαυμάστε τον καταγάλανο πλανήτη του Ποσειδώνα. Μοιάζει σαν να είναι γεμάτος μόνο με νερό. Ενας μακρινός παρατηρητής έτσι θα το έβλεπε. Αυτές οι σκέψεις είναι αφορμή για περαιτέρω διερεύνηση. Ίσως δεν ήταν τυχαίο που τον θεωρούσαν θεό της θάλασσας. Τί ήξεραν περισσότερο οι αρχαίοι για αυτά τα ουράνια σώματα;

Φυσικά ο Ποσειδώνας και το χρώμα του δεν φαίνεται με γυμνό μάτι. Όσο για το εξάγωνο του Κρόνου αυτό και αν είναι πρακτικά αδύνατο.

Είναι καιρός να αντιμετωπιστούν τα αρχαία κείμενα, όχι σαν μύθοι, αλλά ως απομεινάρια μιας πανάρχαιας τεχνολογικής γνώσης.

Να θυμήσω σαν τελευταίο την δήλωση του Οπενχάϊμερ, του δημιουργού της ατομικής βόμβας, ο οποίος ρωτήθηκε αν είναι η πρώτη ατομική πυρηνική έκρηξη αυτή που πραγματοποιήθηκε. Ο Οπενχάϊμερ απάντησε “ναι είναι η πρώτη στην σημερινή ανθρωπότητα”. Τι ήξερε ο Οπενχάϊμερ;

ΠΗΓΗ: www.apocalypsejohn.com
Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

2 thoughts on “ΤΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ: ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΟΡΟΣΟ "ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ" ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ Κ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΝΟΙΑ? ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Κ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥΣ, ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΜΒΑ, ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ "ΠΑΤΩΜΑ" ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΩΝ "ΘΕΩΝ".

    Welcome to the Guild of World Constructors

  2. Το παναρχαιο το γραφω εγω σαν αρθρογραφος . Και για μενα ειναι παναρχαιο.
    Βεβαια με καλυπτει απολυτα το "Δεν υπάρχει χρόνος που να μην υπήρξε: Το τέλος και η αρχή είναι όνειρα " Αναξίμανδρος

    Χρηστος Κασταμονιτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: