TΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΟΥ… ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

TΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΟΥ… ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ
24 Ιουλίου 2012 21:30:00

Αυτό που βλέπετε είναι ακόμα μια είσοδος σε ένα μυστικό υπόγειο κόσμο στον Άρη; Έχουμε ήδη δει ότι μια τρύπα σε μέγεθος ενός γυπέδου ποδοσφαίρου και πολύ βαθιά ανακαλύφθηκε στον Άρη πριν από μερικά χρόνια. Τώρα, μια νέα εντυπωσιακή φωτογραφία δείχνει μια τρύπα περίπου 35 μέτρα σε μήκος. Μια ορατή σκιά παρουσιάζει ενα ελλοχεύον σπήλαιο που θεωρείται οτι είναι περίπου 20 μέτρα βάθος.
 
 Η τρύπα ανακαλύφθηκε τυχαία σε εικόνες από τις σκονισμένες πλαγιές του ηφαιστείου Pavonis Μονς του Κόκκινου πλανήτη. Φαίνεται να είναι ένα άνοιγμα απο ένα υπόγειο σπήλαιο, εν μέρει φωτισμένο στα δεξιά του ανοίγματος. Όπως εξηγεί η NASA, “Οι Τρύπες προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, επειδή οι ​​εσωτερικές σπηλιές τους σχετικά προστατεύονται από τη σκληρή επιφάνεια του Άρη, που τις καθιστά υποψήφιες για τη συγκράτηση ζωής στον Άρη . Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η HIRISE έχει φωτογραφίσει ένα περίεργο άνοιγμα στον Άρη.Πριν από μερικά χρόνια, επιστήμονες ανακάλυψαν μια γιγάντια τρύπα που μετρά περίπου 330 πόδια (100 μέτρα) σε διάμετρο και βρίσκεται στα βορειοανατολικά της Arsia Μονς, ένα από τα μεγαλύτερα ηφαίστεια στον Άρη.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι τρύπες θα μπορούσε να είναι εισόδοι σε υπόγειες σπηλιές,και που οδηγούν σε ένα μυστικό υπόγειο κόσμο του Άρη.

Οι μαύρες κηλίδες που έχουν ανακαλυφθεί στον Άρη, είναι τόσο σκοτεινές που μέσα δεν μπορείς να διακρίνεις τίποτα. Πολύ πιθανόν, αύτες οι κηλίδες να είναι είσοδοι σε βαθιά υπόγεια σπήλαια που μπορούν να προστατεύσουν τη ζωή του Άρη, αν υπάρχει. Η ασυνήθιστη τρύπα που απεικονίζεται ανωτέρω βρέθηκε στις πλαγιές του γιγαντιαίου ηφαιστείου στον Άρη Arsia Μονς. Η παραπάνω εικόνα συνελήφθη πριν από τρεις εβδομάδες.
Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες,το σκοτάδι της τρύπας είναι αδιαπέραστο λόγω του επαρκούς βάθους της, έτσι ώστε κάθε λεπτομέρεια του εδάφους μέσα σε αυτό, να μην μπορεί να φανεί.

Η εικόνα δείχνει τις τρύπες, που μπορεί να είναι εισόδοι σε υπόγειες σπηλιές στον Άρη.

ΠΗΓΗ : atheatignosi.blogspot.grΕνημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: