Κινέζική Αστρολογία 2018 Η Χρονιά του Σκύλου | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Κινέζική Αστρολογία 2018 Η Χρονιά του Σκύλου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ
30 Δεκεμβρίου 2017 23:07:00

Το 2018 είναι η χρονιά του σκύλου για την κινέζικη αστρολογία. Φέρνει στην επιφάνεια τον ιδεαλισμό, τη φροντίδα προς τους αδύναμους, δικαιοσύνη και ελευθερία για όλους.

Φυσικά, τέτοια είδους ιδανικά δε προσφέρονται εύκολα. Σε πρώτη φάση από αυτούς που κρατούν στα χέρια τους το σκήπτρο της εξουσίας. Θα πρέπει λοιπόν να προηγηθούν μάχες. Πολλές συζητήσεις για να αποκτηθούν τα όποια αυτονόητα κεκτημένα. Αυτό όπως θα φαίνεται και μέσα από τα κινήματα. Οι οργανώσεις, οι συλλογικές δραστηριότητες και οι οργανισμοί θα προσπαθήσουν να απαλύνουν τα δεινά όλο και περισσότερων ανθρώπων παγκοσμίως. Τη νέα χρονιά θα είμαστε πιο έτοιμοι να δεχθούμε τα πολύ θετικά μηνύματα αλλά και τα αρνητικά.

Το Πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο

Το πέρασμα του Ουρανού από το Κριό στο Ταύρο που θα γίνει από το Μάιο έως τον Νοέμβρη. Με την συνδυασμό του Άρη στον Υδροχόο θα έχουμε κάποιες αναταράξεις για τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Σκορπιού, του Λέοντα και του Υδροχόου. Όλα αυτά θα είναι μικρές προειδοποιήσεις. Για να αφυπνιστούν προκειμένου να συγχρονιστούν με τις ανάγκες και τις επιταγές των καιρών.
Βέβαια η παραμονή του Άρη στον Υδροχόο που θα βρίσκεται από 16/5 έως την 12/8 και από τις 11/9 έως και τις 15/11/2018 θα είναι βάλσαμο για τους Δίδυμους, τους Ζυγούς, τους Τοξότες, και τους Κριούς. Για τους Υδροχόους βέβαια είναι και λίγο δίκοπο μαχαίρι. Δύναμη και ώθηση από τη μια μεριά αλλά αμφιβολία. Οπότε καλό θα είναι να προσέξουν και να προσπαθήσουν να τα φέρουν σε ισορροπία.

Κινέζικη Αστρολογία | Τα Μεταβλητά Ζώδια

Τα μεταβλητά ζώδια ανακάμπτουν σιγά σιγά, και με πολύτιμο φορτίο την εμπειρία των τελευταίων 3 χρόνων, είναι έτοιμα να χαράξουν πλώρη για μια καλύτερη ζωή σε άλλες βάσεις πλέων. Πιο ευνοημένοι έως τις 7 Νοέμβρη που ο Δίας είναι στο Σκορπιό έστω και στο παρά πέντε, θα είναι  οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι οπότε όποιες αποφάσεις και ξεκινήματα καλό θα είναι να υλοποιηθούν μέχρι τότε. Οπότε κάντε ανακωχή για φέτος και ας δώσουμε χώρο στα ανθρώπινα ιδανικά και στην αγάπη.
ΠΗΓΗ https://blog.taroto.gr


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: