Πως να Καθαρίσω την Αύρα μου με 6 Απλές Κινήσεις | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Πως να Καθαρίσω την Αύρα μου με 6 Απλές Κινήσεις

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ
22 Σεπτεμβρίου 2018 20:05:00

Πως να Καθαρίσω την Αύρα μου με 6 Απλές Κινήσεις

Τι είναι η «Αύρα»;
Ως αύρα, ορίζουμε το ενεργειακό πεδίο που μας περιβάλλει. Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει περισσότερο από το να δούμε την ίδια μας την αύρα, είναι το γεγονός ότι αυτή συγκεντρώνει πλήθος αρνητικών ενεργειών κάθε μέρα. Για να παραμείνει κανείς υγιής και να έχει πνευματική διαύγεια, πρέπει να «καθαρίζουμε» την αύρα μας όσο πιο συχνά μπορούμε.

Το ενεργειακό πεδίο που απλώνεται πολύ πέρα από το φυσικό μας σώμα έχει άμεση αλληλεπίδραση με αυτό και με την ενέργεια που υπάρχει μέσα μας. Κάθε στιγμή και κάθε μέρα που περνά, η αύρα μας έρχεται σε επαφή με διάφορα αντικείμενα και με τις ενέργειες άλλων ανθρώπων και πολύ συχνά συγκεντρώνει αρνητικά στοιχεία.Πόσο χρόνο περνάμε καθημερινά σε στρεσογόνα περιβάλλοντα; Εργασιακό, οικογενειακό περιβάλλον, μέσα μαζικής μεταφοράς, επαφές με αντικείμενα και ανθρώπους μας επηρεάζουν ακόμα κι όταν δεν το καταλαβαίνουμε.
Σε ποιόν απευθύνεται ο καθαρισμός της
Θα αναρωτηθείτε αν όντως η αύρα σας χρήζει καθαρισμού ή αν θα μπορούσατε να τον παρακάμψετε. Η απάντηση είναι ότι όλοι μας πρέπει να καθαρίζουμε την αύρα μας ιδιαίτερα αν αντιμετωπίζουμε τις ακόλουθες καταστάσεις:
Εργασία σε τοξικό περιβάλλον.
Αν είστε δάσκαλος, δικηγόρος, δικαστής, αν έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ή μεταδίδουν το άγχος τους στουςάλλους.
Όταν είστε άρρωστοι.
Όταν βιώνετε κάποια αδιαθεσία το ενεργειακό σας πεδίο είναι αδύναμο και πρέπει να το καθαρίζετε για να μπορείτε να δυναμώσετε το ταχύτερο δυνατό. Ως αδιαθεσία μπορεί να είναι είτε σωματική είτε αδιαθεσία.
Όσο περισσότερα προβλήματα έχετε, τόσο περισσότερο πόνο διακρίνετε γύρω σας, τόσο περισσότερο άγχος έχετε.

Πώς καθαρίζουμε την αύρα μας;

Η τεχνική αυτή είναι αρκετά απλή. Ό, τι χρειάζεστε είναι ένα κερί και διάθεση, θέληση.
1. Βρείτε έναν ήρεμο χώρο και 15 λεπτά ελεύθερο χρόνο. Σιγουρευτείτε ότι τίποτα δεν θα σας ενοχλήσει και δεν θα διασπάσει την προσοχή σας.
2. Ανάψτε το κερί. Δεν μας απασχολεί το μέγεθος ή το χρώμα του κεριού. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι την δύναμη, την ενέργεια της φλόγας.
3. Κλείστε τα μάτια και οραματιστείτε ένα δυνατό, φωτεινό, πνευματικό φως να σας λούζει από ψηλά, να σας καλύπτει, καθαρίζοντας την αύρα σας από τις αρνητικές ενέργειες. Συνεχίστε να οραματίζεστε για αρκετή ώρα.
4. Όταν νοιώσετε έτοιμοι, ανοίξτε τα μάτια σας. Αν νοιώσετε πάλι αρνητισμό κάντε μια κίνηση με τα χέρια σας σαν να τον σπρώχνετε προς την φλόγα μέχρι να καθαρίσει όλος ο χώρος που σας περιβάλλει.
5. Πιάστε το κερί και ενώστε την αύρα σας με τη φλόγα, με το φως της.
6. Όταν ολοκληρώσετε τον καθαρισμό, απομακρύνετε τη φλόγα και το κερί. Η Αύρα σας είναι καθαρή!
Αν δεν έχετε τον χρόνο και για τα 6 βήματα, κάντε μόνο το 5 ο βήμα ως μια γρήγορη λύση. Καλό θα ήταν να επαναλαμβάνουμε την τεχνική αυτή κάθε μέρα ή τουλάχιστον 1 φορά τη βδομάδα. Υπάρχουν πολλές τεχνικές και αν αρχίσετε την αναζήτηση και τον πειραματισμό, σίγουρα θα βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει καλύτερα!

enallaktikiagenda.gr


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: