Τι Κρύβει ο Αριθμός 24 και Είναι ο Πιο Μυστικιστικός Αριθμός; | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Τι Κρύβει ο Αριθμός 24 και Είναι ο Πιο Μυστικιστικός Αριθμός;

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ
24 Σεπτεμβρίου 2018 12:22:00

Κάθε αριθμός είναι ένα σύμβολο .Ένα σύμβολο σημαντικότερο και από τον ίδιο τον αριθμό . Και τα σύμβολα αυτά αποκρυπτογραφούνται μόνο από τους μυημένους . Άλλωστε η λέξη αριθμός προέρχεται από το ρήμα αραρίσκω που σημαίνει συναρμόζω . Ο αριθμός δηλαδή συναρμόζει . Με τι όμως ?

Ο πιο μυστικιστικός αριθμός της ανθρωπότητας είναι το 24. Από μαθηματικής απόψεως το 24 είναι αριθμός υπερτέλειος (το άθροισμα των διαιρετών του είναι μεγαλύτερο από το 24 , 1+2+3+4+6+8+12>24) και διαιρείται με την «ιερά τετρακτύν» το 1,2,3,4 , τον πρώτο τέλειο αριθμό το 6 (το άθροισμα των διαιρετών του ισούται με τον ίδιο τον αριθμό 1+2+3=6) ,και τον πρώτο αρμονικό μέσο της αρίθμησης το 8 .

Ε και? Θα με ρωτήσετε δικαιολογημένα όσοι δεν γνωρίζετε τη δύναμη των αριθμών.
Οι μεγαλύτερες , λοιπόν , συμβάσεις που έφτιαξε ο άνθρωπος για να ορίσει τον αέναο χρόνο , να μεταδώσει τη γνώση μέσω της γραφής , να χτίσει οικοδομήματα προς τιμή των Θεών , να ορίσει το βάρος του πολυτιμότερου μετάλλου , κρύβουν μέσα τους το 24 .
Η σύμβαση που δέχτηκαν οι άνθρωποι για τον χρόνο και ειδικότερα για το σημαντικότερο κομμάτι του χρόνου την ημέρα ,δηλαδή την περιστροφή της γης γύρω από τον ευατό της , έχει το 24 .
24 ώρες έχει η κάθε ημέρα.
Η σύμβαση που δέχτηκαν οι Έλληνες για τα γράμματα , έχει το 24 . 24 τα γράμματα του ελληνικού αλφαβητου . (και μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν δύο διπλά γράμματα , το ξ=κσ και το ψ=πσ , τα οποία θα μπορούσαν να παραληφθούν , αλλά τότε δεν θα ήταν 24 τα γράμματα και γι αυτό ακριβώς υπάρχουν)
Οι ραβδώσεις του ιωνικού κίονα , που χρησιμοποιήθηκε στην αρχαιοελληνική αρχιτεκτονική των σημαντικότερων μνημείων ,ανάμεσά τους και ο Παρθενώνας , είναι 24.
24 είναι και τα καράτια του χρυσού , του πολυτιμότερου μετάλλου .
Οι μεγαλύτεροι μύστες , χρησιμοποίησαν το 24 για να διδάξουν και να πάρουν τη δυναμή του .
Ο Όμηρος , τόσο την Ιλιάδα όσο και την Οδύσσεια τις έγραψε σε 24 ραψωδίες .
Οι ιππότες του τάγματος δεν πρέπει να ξεπερνούν τους 24.(διαταγή Garter)
Η ζωή μας , λοιπόν , ρυθμίζεται από το 24 .Συναρμόζει μαζί του και δημιουργεί την μεγάλη ένωση στον κοινό συμπαντικό σκοπό , Το μέλλον .
«Και είναι καλό να μιλάς στο μέλλον . Το μέλλον θα σε ακούσει.»(Οι διδασκαλίες του Ptahhotep , ιερατικός πάπυρος από τις Θήβες της Αιγύπτου 1900 π.Χ.)

ΠΗΓΗ mwlonlavebloger


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: