Τα περίεργα αγάλματα στο νησί Nuka Hiva που απεικονίζουν αρχαίους εξωγήινους | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Τα περίεργα αγάλματα στο νησί Nuka Hiva που απεικονίζουν αρχαίους εξωγήινους

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:U.F.O, ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ
25 Σεπτεμβρίου 2018 20:39:00

Η τέχνη είναι συχνά δύσκολο να ερμηνευθεί. Όμως, το νόημα πίσω από τα δύο αγάλματα που βρέθηκαν στο νότιο Ειρηνικό φαίνεται αρκετά σαφής.
Γνωστά ως Temehea Tohua, αυτά τα αρχαία γλυπτά μπορούν να προσφέρουν αποδείξεις για κάτι πραγματικά έξω από αυτό τον κόσμο.
Αναμφισβήτητα, οποιαδήποτε ανάλυση είναι πολύ υποκειμενική. Με την πάροδο του χρόνου, ο αρχικός σκοπός χάνεται. Αυτό που ξεκίνησε ως αφηρημένο μπορεί εύκολα να γίνει οριστικό, όταν εξετάζεται από τους ιστορικούς. Αν και αυτό είναι αναμφίβολα αλήθεια, ένα γεγονός παραμένει σκανδαλωδώς προφανές: τα αγάλματα Temehea Tohua δεν είναι ανθρώπινα. Τα στοιχεία που εκπροσωπούνται σε αυτά τα έργα είναι εντυπωσιακά και παρόμοια με τις σύγχρονες εικόνες των εξωγήινων.

Αν και οι ιστορικοί λένε ότι δεν ξέρουν ποιος δημιούργησε αυτά τα μυστηριώδη γλυπτά, η πρόκληση για τους ερευνητές είναι να καθοριστεί εάν αυτά τα αγάλματα είναι δημιουργικές εικόνες των φυλών από θεότητες ή ακριβείς απεικονίσεις  ξένων επισκεπτών.
Αυτά τα γλυπτά βρίσκονται στο Nuka Hiva, ένα νησί στον Ειρηνικό Ωκεανό. Το νησί είναι 130 τετραγωνικά μίλια και είναι το μεγαλύτερο του Αρχιπελάγους στη Γαλλική Πολυνησία. Ευρωπαίοι εξερευνητές έφτασαν στο νησί την τελευταία δεκαετία του 16ου αιώνα, αλλά οι ιστορικοί πιστεύουν ότι οι πρώτοι άποικοι ήταν στην πραγματικότητα από τη Σαμόα. Ωστόσο, ίσως μια άλλη φυλή που προϋπήρχε των Σαμοανών, δημιούργησε αυτά τα αινιγματικά αγάλματα.
Temehea Tohua
Ακόμα κι αν προέλευσή τους είναι ακόμη άγνωστη, οι ερευνητές πιστεύουν τώρα ότι τα Temehea Tohua παρουσιάζουν χαρακτηριστικά που αποδεικνύουν εξωγήινη επαφή με τη Γη. Παρά το γεγονός ότι κατασκευάστηκαν σχεδόν πανομοιότυπα, τα αγάλματα διαθέτουν δύο εντελώς διαφορετικές εμφανίσεις. Αυτές οι λεπτομερείς διαφορές στο σχεδιασμό τους είναι αποκαλυπτικές. Οι επιστήμονες μελετούν τα χαρακτηριστικά τους και υποστηρίζουν ότι αυτά τα αγάλματα απεικονίζουν όχι μία, αλλά δύο διαφορετικές «εξωγήινες» φυλές.
θα συνεχίσουν να υπάρχουν ερωτήσεις γύρω από αυτό το μυστηριώδες έργο τέχνης που βρίσκεται κρυμμένο σε ένα εξωτικό νησί. Ανεξάρτητα από το τι πραγματικά απεικονίζει το Temehea Tohua, ίσως μπορεί να προσφέρει μία απόδειξη επαφής με εξωγήινους αιώνες πριν
ΠΗΓΗ https://apocalypsejohn.com/


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: