Ο Τρίτος Τύπος Τηλεπάθειας : Ψυχή με Ψυχή | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Ο Τρίτος Τύπος Τηλεπάθειας : Ψυχή με Ψυχή

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ
28 Σεπτεμβρίου 2018 22:56:00

Η τηλεπάθεια έχει αναγνωριστεί από τον 19ο αιώνα, όταν οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν δύο διαφορετικούς τύπους. Αυτοί περιελάμβαναν την ενστικτώδη τηλεπάθεια, η οποία βασίζεται πιο πολύ στο αίσθημα και στη νου με νου τηλεπάθεια, που είναι κυρίως βασισμένη στο νοητικό επίπεδο.

Ωστόσο, υπάρχει και ένας τρίτος τύπος τηλεπάθειας, μια ανώτερης μορφή τηλεπάθεια, σύμφωνα με τις διδασκαλίες της Αιώνιας Σοφίας, και ονομάζεται ψυχή με ψυχή πνευματική τηλεπάθεια. Ενστικτώδης τηλεπάθεια
Αν έπρεπε να βάλουμε τους διαφορετικούς τύπους της τηλεπάθειας σε μια ιεραρχία, η ενστικτώδης τηλεπάθεια θα βρισκόταν κάτω κάτω. Αυτός ο τύπος τηλεπάθειας ευρέως εξέχουσα στο ζωικό βασίλειο και θεωρείται επίσης ένας φυσιολογικός τρόπος επικοινωνίας μεταξύ μερικών αυτοχθόνων πολιτισμών.

Η ενστικτώδης τηλεπάθεια βιώνεται πιο πολύ όταν κάποιος αναγνωρίζει τα αισθήματα ή τις ανάγκες κάποιου άλλου ακόμα και αν μεταξύ τους υπάρχει κάποια απόσταση. Αυτό κυρίως συμβαίνει μεταξύ ανθρώπων που μοιράζονται έναν δυνατό συναισθηματικό δεσμό, όπως οι γονείς με τα παιδιά, οι παντρεμένοι σύντροφοι και οι καλύτεροι φίλοι
Διανοητική τηλεπάθεια
Η διανοητική τηλεπάθεια είναι αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται όταν ακούν την λέξη «τηλεπάθεια». Η ικανότητα του να μιλάς σε άλλο άνθρωπο απλά με το να σκέφτεσαι τις λέξεις που θες να πεις και έπειτα η επιθυμία να στείλεις αυτό το μήνυμα σε αυτόν.
Αυτό δεν είναι σαν την ανώτερη επικοινωνία μέσω της έκστασης, την διαδικασία της χρησιμοποίησης εξαϋλωμένης οντότητας από ένα μέντιουμ για την επικοινωνία. Η διανοητική τηλεπάθεια συμβαίνει μεταξύ δύο ανθρώπων με πλήρη αντίληψη και γνώση.
Πνευματική τηλεπάθεια
Η πνευματική τηλεπάθεια, ή η τηλεπάθεια ψυχή με ψυχή, είναι η ανώτερη μορφή τηλεπάθειας. Και είναι δυνατή μόνο όταν κάποιος έχει κατορθώσει να συνδέσει τον νου, το μυαλό και την ψυχή. Όταν κάποιος το κάνει, κερδίζει την ικανότητα να μεταφέρεται μεταξύ του υλικού και πνευματικού κόσμου. Για να κάνει αυτές τις συνδέσεις κάποιος πρέπει να είναι ικανός στον δημιουργικό διαλογισμό.
Η πνευματική τηλεπάθεια θεωρείται ευρέως ότι έχει χρησιμοποιηθεί από τους «Διδάσκαλους» για να οδηγήσουν την εξέλιξη του πλανήτη. Επειδή δεν μπορούν να επηρεάσουν ή να ελέγξουν απευθείας τις διαφορετικές μορφές ζωής στην Γη, χρησιμοποιούν άτομα που έχουν τελειοποιήσει την πνευματική τηλεπάθεια για να παρουσιάσουν τις πληροφορίες τους και την σοφία τους στην Γη.

Μετάφραση: awakengr.com via expandedconsciousness.com


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: